Nemzetközi horrorpunk-válogatás és horror teleshop – itt a Bloody Holly and the Ricketz új dala

Új dallal és klippel jelentkezett a Bloody Holly and the Ricketz, hazánk talán egyetlen horrorpunk zenekara.
A Slice Slice Baby az angol We Are Horror Records által kiadott Horrorpunk’s Not Dead Vol.3, dupla CD-s válogatáson kapott helyet, olyan előadók mellett, mint a the B Movie Monsters, a Grave Robber vagy a The Order Of The Fly. A dal mellé pedig a banda leszállította a rájuk jellemző elvetemült horror videót.
A részletekbe a zenekar avatott be:
“Igazán kellemes meglepetés volt, amikor Dantől, a We Are Horror Records kiadó vezetőjétől megkaptuk a kérdést, hogy van-e egy dalunk a harmadik válogatásra. Pont volt! De ha nem lett volna, azonnal írtunk volna egyet!
A klipet már régebb óta tervezgettük. Az énekesünk nagy Horst Fuchs rajongó (az öreg Horst a 90-es évek teleshop influenszere), illetve van némi közünk a horrorhoz is, így Lakatos Márk rendezésével megalkottuk a magunk véresen komolytalan verzióját.”
A Slice Slice Baby felvétele a Spiritside Studioban készült Czakó Dániel “Gravel” keze alatt, aki a készülő nagylemez zenei rendezője is.
A Horrorpunk’s Not Dead Vol.3 dupla CD megvásárolható a zenekartól üzenetben, vagy május 17-én, az egyetlen tavaszi koncertjükön az Instantban, ahol a legendás Kretens és BTK ‘80 előtt játszanak.
A banda 2021-es bemutatkozó EP-je (Slashes to Slashes, Guts to Guts) után az idén megjelenő lemez beharangozójaként már három klip jelent meg: a White Magic Kills, az Absinthe with Jack, és a CPg-s Varga Zolival közös Féregjárat.
Slice Slice Baby

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás