Kamion és Mr. Busta: FUCK NEW SCHOOL EP (2011)

Szerintem az RTM fanok közül kevesen várták annyira ezt a korongot, mint én. Ennek oka igen prózai: Kamion kibaszott jó. Legalábbis szerintem. Ez az EP is engem támaszt alá.
Mondjuk, azt elõre kell bocsátani, hogy akinek Zsolti Oldschool Shit EP-je nem tetszett, az itt sem fogja megtalálni számítását, mert ez az OS testvérének is tekinthetõ. Minden értelemben. Az alapok (Deal Beatz, Killa Tilla, Awful, Fira keze munkája) is inkább a '90-es évek elejét juttatják eszembe, vagyis ez is old school ízû muzsikák gyûjteménye.

Kamion Sanyi hangja nagyon ott van. Igazi street veterán, ami az orgánumából is nagyon kijön. A szövegei is messze túlmutatnak a hazai gyermek-rap kliséken, szerencsére.
A borító fasza, a keverés is nagyon jó. A számok hibátlanok. Mi kell még? Nekem semmi. Ja de. Egy nagylemez!
Annyit azért kukacoskodnék, hogy reménykedtem abban, hogy a South Side Respest Mixtape-ben található metalos vonulatból ide is fért volna pár nóta szerintem. Nem hiszem, hogy én lennék az egyetlen, aki örülne néhány hasonló track-nek! Én akár egy albumnyinak is… Bármikor!
Összegzésképpen: ez egy kurva jó EP. Csakúgy, mint Zsoltinál az OSS, ez is oldschool zene, oldschool arcoknak, vagyis nekünk!

Csúcspont(ok): Lájkold a faszt!, Fuck New School, Ezt így kell!, Ezt is elvennéd…, Strycysbe veretem
Mélypont(ok): Na, az itt nincs! 

10/10

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás