Tepsis krumpli, ahogy Kata csinálja! :)

Hozzávalók: krumpli, sertéscomb, hagyma, Sága Füstli, margarin, tejföl, Edami sajt, só, bors, fokhagymabors, esetleg fokhagyma
Elkészítés: A krumplit meghámozzuk, és kockákra vágjuk. A húst szintén kockákra, a Füstlit pedig vastag karikákra. A hagymát is megpucoljuk, és szálasra vágjuk. Majd ezután…

A margarinon megpirítjuk a hagymát, majd hozzátesszük a húst és Füstlit. A sóval, borssal, fokhagymaborssal, esetleg fokhagymával ízesítjük. Ha a hús kellõen megpirult, hozzárakjuk a krumplit. Összeforgatjuk, kicsit pirítjuk a krumplit is, majd átöntjük egy tepsibe. Alufóliával lefedjük, és a krumplit és a húst puhára pároljuk. A párolás után leszedjük az alufóliát, a tetjére rákenjük a tejfölt (EGY JÓ NAGYOT! :D), és ráreszeljük a sajtot. Ha a sajt megbarnult a tetjén, már ehetjük is! 🙂

Jó étvágyat!!!

Ui: Azért nem írtam mennyiségeket, mert mindenki úgy variálja, ahogy Õ szeretné! Ennyi szabadságot kaptok! 😉

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás