NFR – ‘Kockázat Nélkül’- klippremier és dupla koncert Budapesten!

A jövőre jubileumot ünneplő modern metal csapat november 3-án és 4-én dupla koncertet ad a 15 éves Dürer kertben.
A rendhagyó hétvégéről a csapat frontembere Kerecsen László „Leci” a következőket mondta:
,,Minden fővárosi koncertnél próbálunk megragadni egy olyan aktualitást, ami nekünk és a közönségnek is különlegesebbé teszi ezeket az „itthoni” bulikat, ilyen volt például a legutóbbi 100. koncert is az A38 hajón.
A dupla hétvége ötlete onnan jött, hogy a legutóbbi Dürer kertes fellépésünkre már a buli előtt 1 hónappal elfogyott az összes jegy, így logikus lépés volt a visszatérést már egyből két napra tervezni, viszont nem szerettünk volna önismétlők sem lenni, így jött az ötlet, hogy a két estén, két eltérő tematikájú programmal és vendégfellépőkkel készüljünk, amit úgy veszünk észre, hogy a közönség is nagyobb izgalommal és örömmel fogadott.

A Dürer egy igazi kultikus underground múlttal rendelkező helyszín és mivel mi nagyon közvetlen zenekarnak tartjuk magunkat, fontosak számunkra a rajongói visszajelzések és minden olyan mozzanat, amikor együtt tudunk rezdülni a közönséggel, így ez egy remek táptalaja lesz annak, hogy egy igazi klasszikus, egymás arcába kiabálós, színpadról beugrálós bulit csapjunk a srácokkal, akiket már ennyi év távlatából, inkább barátainknak tartunk mint sem rajongóknak.”
Az, hogy a zenekar milyen hangulatot tud teremteni a színpadon, arra egyből választ kapunk a banda legfrissebb videóklipjéből, amit a tavaly év végi lemezbemutató koncertjén rögzített az Akvárium Klubban.
Videó link:

 

A rendezvény nyitónapján az NFR első két lemeze, míg a másodikon a legfrissebb „Kockázat Nélkül” album dalai lesznek terítéken, illetve több olyan nóta is elhangzik majd ezen a hétvégén amit a zenekar ezelőtt még soha nem adott elő élőben a színpadon.
A banda külön erre az alkalomra gyártott limitált merch cuccokkal is készül, hogy a látogatók ne csak vizuális, hanem kézzelfogható emlékeket is vigyenek haza magukkal a buli után.

A hétvége vendégzenekarai a Phoenix Rt, a Foxriver, az Evermind, valamint a No Last Page lesznek.

Hivatalos esemény: www.facebook.com/events/130665626768279

Jegyvásárlás: www.tixa.hu/nfr_dupla
NFR Facebook: www.facebook.com/nfrbandofficial
NFR Insta: www.instagram.com/nfr_band/
NFR TikTok: www.tiktok.com/@nfrband

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás