Lastmanstanding: Jogodban áll hallgatni! (EP – 2015)

A székesfehérvári Lastmanstanding egy olyan formáció, amire az elejétől odafigyelek, mert valami iszonyat lelkesedéssel és energiával tolják, minden alkalommal megvesznek kilóra élőben is (Pedig valljuk: nem vagyok könnyű feladat, hahaha.) Ugyan a banda még két éves sincs szinte, máris kidobtak egy négy tételes EP-t.

A címadó rögtön úgy robban a hangfalakba, hogy csak kapkodom a fejem. Súly, tempó, lendület, minden maximálisan a helyén! Kiss Laci úgy kiabálja, hogy Jogodban áll hallgatni!!! hogy eszemben sincs megkérdőjelezni, hogy komolyan gondolja-e?
Az Elég volt! klisés címe ellenére korántsem üres közhelypuffogtatás, és zeneileg is az egyik legizgalmasabb tétel az EP-n. Erik dobtémájára annyira figyeltem, hogy a dal első hallásra el siklott mellettem, hehehe.
Az Itt élünk egy nagyon komoly odamondogatás a rendszernek, elég jogos bírálat, súlyos igazságokkal, komoly gondolatokra késztető sorok!
A záró Bármerre jársz az abszolút kedvencem a négyesből, van egyfajta old-school hardcore/punk feelingje, kiváló csordavokálos refrénnel, nagyon jó szöveggel. Akkor favorit lesz ez koncerteken, hogy öröm lesz majd zúzni rá!
Remekül felvázolja ez a négyes, hogy mire is lehet tőlük számítani: Agnostic Front, Sick Of It All fanok például lazán új kedvencet avathatnak a csapat képében!

Rajong, követ:
https://www.facebook.com/Lastmanstanding-474842955951183/?fref=ts

A hangzásról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni! Szikár, karcos, mégis arányos és b…ottul el lett találva! Igazi, klasszikus hc sound! Szívesen vennék belőle egy vinyl maxit egyszer, mint tavaly a Ghostchant cuccaiból!

Letölt, hallgat:
https://lastmanstandinghc.bandcamp.com/releases

Amilyen gyorsan jött az új Lastmanstanding EP (és amilyen rövid), olyan király! Bármikor szívesen hallgatnék ilyen dalokból egy nagylemeznyit! Remélem sikerül élőben is minél többször elcsípnem Őket!

10/10! Nagyon remélem, hogy hamarosan jön egy nagylemez is!

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás