Jobb agyféltekés rajz, színes kurzus

Hosszú idő után úgy alakult, hogy végre el tudtam menni a jobb agyféltekés rajz színes változatára. Ugye másfél éve megcsináltam itt nálunk Esztergomban Kafer Briginél a fekete-fehér alapkurzust, amit nagyon élveztem és nagyon hasznosnak éreztem. Ez mind a mai napig így van. Elindított egy olyan úton, amin ma is szívesen járok.

Mint mindig, most is a KREA adott otthont az eseménynek. -Esztergom, Terézia u.3.- Aki járt már bent tudja, hogy mesés a hely varázsa 🙂 Aki még nem járt bent, nos az igyekezzen pótolni. Kár volna kihagyni. Nagyon örülök, hogy elmentem. Elsősorban azért mert Brigi összes tanfolyamát imádom 🙂 Mindig remek a hangulat. Mindig pozitív élményekkel gazdagodunk. És ezen a hétvégén Brigi kisfia, Dilen is emelte a jókedvet csodás kacagásával.

Nagyon erős csapat jött ösze. Kiváló rajzolókkal dolgozhattam együtt, ami ösztönzőleg hatott rám. Ezúton is szeretném a jelenlévőknek még egyszer megköszönni.

Természetesen a színes tanfolyam feltétele az előzetesen elvégzett fekete-fehér kurzus. Ahol nem csak rajzolni tanulhatunk meg, hanem kellemes felfedezéseket tehetünk önmagunkkal kapcsolatban. Arról nem is beszélve, hogy átlépjük saját határainkat, hiszen csodálatos rajzzal, új képességgel, élményekkel térhetünk haza. Ha valakit érdekelnek a színek összefüggéseikben, csakrákkal, aura soma-val, lélektani hatásaikkal, gyógyító erejükkel mindenképp látogasson el Brigihez. Jó kis alapot szolgáltat, ha később is szeretnénk utánanézni ezeknek a dolgoknak. Vagy ha már rendelkezünk némi ismerettel akkor is új információhoz juthatunk. Egy kellemes hétvége pozitív környezetben, meditációval egybekötve.

A mi kis hétvégénk nagyon nevetősre sikeredett, amit nem is nagyon tudtunk abbahagyni. A szép az volt benne, hogy a végén már mindenki máson nevetett, de csodálatos módja ez a feszültség oldásának, amik esetlegesen keletkeznek bennünk munka közben.

Nem tudom elégszer megköszönni! Ajánlom mindenkinek! Egy szelet szivárvány, ami veled marad akkor is, amikor már vége a tanfolyamnak.

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás