HR (Hollywood Rose): Minimal Design (2009)

Valamilyen érthetetlen okból, mikor mentegettük át a cikkeket az elõzõ oldalunkról, ez a kritika lemaradt! Ezt igyekszem most pótolni, ezzel a közel két éves irománnyal! 😀
Mint korábban már leírtam, talán többször: Nem szeretem a Guns 'N Roses-t. Sosem szerettem, ezért mikor meghallottam, hogy Hazánk legjobb GNR tribute zenekara kiadott egy saját dalokat tartalmazó lemezt, nem rohantam azonnal, hogy megvásárolhassam.

Talán még ma sem lennék boldog lemeztulajdonos, ha nem látok egy klipet, amit az Én címû dalukra forgattak. Azaz vágtak össze már meglévõ felvételekbõl. (Ezúton is szeretnék gratulálni a zenekarnak, mert 2009 legjobb magyar klipjét sikerült összehozniuk!) Megállapítottam, hogy a nóta kicsit sem 'gánszos', ami jó. Sõt, a nóta is nagyon jó!
Nem is kellett több, azonnal begyûjtöttem a lemezt. És sajnálattal állapítottam meg… Egy fenét! 🙂 Fülig ért a szám, hiszen egy tökös, korrekt mocskos rock lemezt hallgattam végig, újra, és újra!
Voltak ugyan rózsás utánérzések, de voltak zseniális poénok is. Utóbbira remek példa a Két fejed címû nóta elsõ néhány sora, de említhetném a Sör földön teljes szövegét, hiszen aki volt már klubkoncerten, az tudja, hogy ez a nóta tökéletes leírása egy ilyen eseménynek!
A megszólalás álomszerû, igazi mestermunka, gratula a hangmérnöknek! A borító igazolja a lemezcímet, de még így is piros pontot érdemel! Már csak élõben szeretném hallani ezeket a nótákat srácok, illetve már most nagyon várom a következõ, saját nótákat tartalmazó lemezt!

Csúcspont(ok): Én (a lemez legjobbja, kiváló klippel), Sör a földön (igazi klubkoncert feeling), Két fejed van (igazi másnap feeling) és a záró Körülöttem mindenki (Rózsa ízû ballada, nagyszerû szöveggel!Tökéletes zárás!)
Mélypont(ok): Tükörkép (túl gánszos, és ez számomra nem jó! 🙂 )

10/9,5

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás