Chloe- a kísértés iskolája

Erotikus thriller Liam Neeson és Julianne Moore főszereplésével. A film fő vezérfonala a párkapcsolat, a hűtlenség és a bizalom hiánya okozta buktatók. A legnagyobb hibát mutatja be amit csak egy nő elkövethet : megnézi férje beérkezett üzenetét, amiben egy hölgy megköszöni a múlt estét. – és beindul  a női kombinálás. Nagy igazságnak tartom, hogy aki keres az talál. Ha nem állunk készen az igazságra, ne keresgéljünk. Főhősnőnk messze nem volt erre felkészülve, mégis minden erkölcsét suttba dobva kezdett kétségbeesetten nyomozni. Fizet Chloe-nak ( Amanda Seyfried), az elbűvölően gyönyörű prostituáltnak, színleljen ismerkedést a férjével, hogy lássa, az meddig menne el. A megállapodás egyetlen találkozóra szól, ám a kíváncsiság erősebb a gyötrő fájdalomnál, így Chloe-t újabb találkozóra kéri. A lány minden alkalom után pontosan beszámol a randevú részletes eseményeiről. Az asszony lelkileg meggyötörve, női mivoltában széthullva belerohan Chloe csapdájába.

 Valós érzelmi, párkapcsoalti krízist mutat be, szélsőséges fordulatokkal fűszerezve. Ajánlanám mindenkinek, aki azonosulni tud egy megvádolt férfi, vagy egy kapcsolatát kétségbeesetten védeni próbáló nővel. A harmadik fél valóban létezik, vagy csak a félelmeink szülötte?

 Összességében azt mondanám, hogy bár a rendezés számomra hagyott némi kívánni valót maga után a hűtlenség valósságának tekintetében, mégis jó volt.

 Liam Neeson hatalmas színész, amire most sem cáfolt rá. Kitűnő alakítást nyújt, páratlanul tehetséges kolléganője, Julianne Moore oldalán.

 Amanda Seyfried neve számomra nem mondott valami sokat, de remélem majd Ti helyre teszitek bennem a hölgy kilétét, így róla csak annyit tudok elmondani, hogy ebben a filmben szerintem pazar alakítást nyújt, bár már önmagában véve a tökéletes külsejével is leveszi az embert a lábáról.

 Számomra a film 10-ből 8-as, a forgatókönyv jó, a sztori leköti a figyelmet elejétől a végéig, megvan a frappáns befejezés is – ami számomra sarkallatos pontja egy filmnek.

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás