Apa ég! (Thats my boy – 2012)

Rendezte: Sean Anders
Főszereplők: Adam Sandler, Andy Samberg, Vanilla Ice
Történet: Adott egy srác, aki megpróbálja a sexy tanítónőt elcsábítani, ami nagy meglepetésére sikerül is neki. A szerelmi viszony kiderül, a tanítónőt lesittelik. Ám a hölgyemény ekkor már javában terhes. A gyermeket a gyermek apánál helyezik el, aki nem épp az ínségesebb időkre tesz félre a nagy hírverésből becsurgott pénzből. A gyerek 18 évesen eltűnt, apa csóró, s mi több az adóhatóság egy tetemesebb összeg befizetésére kötelezi, különben lesittelik. Ekkor látja meg az újságban eltűnt fiát, aki épp nősülni készül…

Nem mondhatnám, hogy érdekelt engem ez a film. Sőt! Ilyen címmel ki néz meg egyáltalán filmet?! Meg amúgy sem rajongok Adam Sandlerért. És akkor finoman fejeztem ki magamat. Bár a Nagyfiúknál enyhült az ellenszenvem, de nem a kedvencem maradjunk ennyiben. Párom egyik nap ezzel állított haza, hogy ezt meg kell nézni, mert azt hallotta, hogy jó. Szóval tologattuk egy darabig, de megesett…

A sztori állat szerintem 🙂 Nagyon laza, rendesen meglepődtem már az elején – milvel sem előzetest nem láttam, és nem is olvastam a filmről semmit. Vártam a tipik képzelődik a srác, vagy álmodik témát, de nem volt ilyen. Szóval a kezdés mindenlépp betalált. Egy kicsit itt kezdett érdekelni a dolog. Aztán túl voltunk a 15 perc jár minden filmnek részen és azon kaptam magam, hogy tetszik amit látok.

Amúgy semmi extra. Tipikus vígjátékfelépítés, ebből a szempontból nem mutat újat. De Adam Sandlernek azt kell mondjam jól áll ez a ránézésre Jacoby Shadix-re hajazó figura. Nagyon átjön. Akiknek bejön az állatkodás, meg a rockandroll, azoknak csak ajánlani tudom. Hogy Vanilla Ice honnan lett előszedve, azt nem tudom de nagyon állat. Jól sül el a dolog, az egész filmre rányomja a bélyeget.

Amit mindenképp kiemelnék az a zene. Nagyon jó zenéket hallunk felcsendülni a filmben és szerencsére az Ice ice baby ziccert sem hagyták ki. Egy poént kétszer elsütni úgy, hogy mindkétszer sikítasz és azt mondod: Na neeeeeeeeeeeeee. Azért az már művészet.

Spoilerezés nélkül nem tudnék több infót megosztani Veletek. Amit mondani tudok, hogy az egész film baromi nagy állatság csak, hogy magamat ismételjem, de erre más jelzőt nem tudok rásütni. Nézzétek meg és bizonyosodjatok meg róla magatok. Jó szórakozást hozzá! Garantált!

 

10/8 Az unalmas téli délutánokat tuti feldobja

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás