2 éve halott, emlékezzünk Rá!

2010-01-16 Szombat

Idén januárban lett két éve, hogy megszûnt a Magyar Fangoria magazin, az egyetlen olyan sajtótermék, mely kis Hazánkban érdemben foglalkozott a horror mûfajjal.

Úgyhogy a cím nem valakire, hanem valamire utal, és elnézést is kérek, ha kicsit hatásvadászra sikeredett.
De vissza a tárgyhoz. sajnos az újság nem fogyott kiemelkedõen, ami magával vonta a hirdetések csekély számát, illetve azt, hogy végül el is tûnt a standok kínálatából. Nagyon sajnáltam, és bár Böjtös Gábor és csapata, a Magyar Fangoria Team mindent megtett, amit lehetett, a hirdetõk, és ez által a bevétel egy jelentõs része is elmaradt. Pedig ez volt a legjobb filmekkel foglalkozó újság a hazai piacon!
Számomra legalábbis. Biztosan az is nehezítette a dolgot a hirdetéseknél, hogy az újság csak a horrorral foglalkozott, és csak a frankót írta. (Ez szubjektív természetesen, de én például a mai napig sokszor lapozom fel a megjelent 20 számot, és hagyatkozom az azokban megjelent írásokra.) Remélem egyszer még valamikor lesz olya, amikor a kezemben tarthatom a 21. számot, és friss cikkeket olvashatok a Magyar Fangoria Magazin lapjain! És remélem, hogy ez nem is olyan sokára lesz!

FANGORIAT AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOST!!!

Nyugodj békében Fangoria, de jó fõnixmadárhoz hasonlóan támadj fel, de gyorsan! 🙂

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás