ZZ Top: Texicali EP (2012)


Kedvenc texasi fenegyerekeink idén végre új albummal rukkolnak elő! 🙂 Már éppen ideje volt, ugyanis a legutóbbi korong, a Mescalero már jó 9 éves. Jövőre 40 éves a banda, még belegondolni is sok! 🙂 Valahol értem, hogy ezek a veteránok már kicsit lassan dolgoznak, ám ha a teljes korong ilyen lesz, mint ez az EP, akkor megéri rá várni.

Ugyanis ebben a négy nótában szívük-lelkük benne van. Igazi ZZ Top esszencia! 🙂 Néhány téma ugyan elég erősen újrahasznosítás-szagú, de ez negem például egyáltalán nem zavar. Sőt, van, ahol kifejezetten jól esik hallani. Kapunk mindent: gyorsabb témát és balladát is. Ám minden pillanat hamisítatlan ZZ Top.

A hangzás lehetne ugyan jobb, de tapasztalhattuk már szakálléktól, hogy nekik a sterilitás nem áll jól. Kicsit azonban nekem túl koszos így. De ez legyen a legnagyobb baj! 🙂 Biztos vagyok benne, hogy a lemez jobban fog megdörreni. Plusz ha igazak a pletykák, akkor az EP ára levonódik majd a teljes lemez árából! 🙂 Így pedig a hülyének is megéri, pláne nekem! 🙂

Mivel ez csak egy előzetes EP, ezúttal eltekintenék a Csúcspont/Mélypont kiemeléstől, és a pontozástól is!

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás