Vér és verejték – Magyarul is megjelent a Koller tesók Sick of It All könyve!

Tavaly október végén bombaként robbant a hír, hogy Dudich Ákos fordításában megjelenik magyarul is a Sick of It All történetét is bemutató, a zenekar alapítói által írt könyv.
A Koller tesók sztorija végre a hazai könyvesboltokban!
Ákos októberben dobta fel Facebook oldalára az alábbi posztot:
„Közhírré tétetik, hogy Roger Miret önéletrajza után a Koller testvérek könyve kerül terítékre. A Lázadásom szerencsére jól fogyott, alig maradt belőle 5-6 példány, így bele merek vágni egy újabb hardcore-könyvbe és a Sick of It All sztorijára esett végül a választásom. A szóban forgó könyv tulajdonképpen Lou Koller és Pete Koller önéletrajza, aminek az eredeti címe The Blood and the Sweat, magyarul pedig a váratlan Vér és verejték címet kapja majd. Az előrendelők nevei ezúttal is bekerülnek az oldalak fejlécébe, akárcsak a korábbi könyveim többségénél.”


A kötetet Koller testvérek Howie Abrams közreműködésével írták. Abrams több nagykiadónál (Universal, Roadrunner, In-Effect Records, stb.) dolgozott kreatív pozícióban, tehetségkutatás mellett karrierek egyengetéssel is foglalkozott, szerzőként pedig olyan bandák könyveit jegyzi, mint a Metallica, a Bad Brains, vagy a Grateful Dead.

A könyv megrendelhető kedvezményes áron Ákos webshopjából, illetve a Konkrét Könyvek
webáruházából. A hírt pedig a zenekar is megosztotta a Facebook oldalán!
A könyv fülszövege:
A Koller testvérek 1986 óta megkerülhetetlen szereplői a New York-i hardcore szcénának. Lou és Pete számára a hardcore egyszerre életstílus és egy egészen valószerűtlen karrier. Dühös queens-i punkokként indultak, majd megalapították a hardcore műfaj egyik legintenzívebb és leglehengerlőbb New York-i bandáját, a Sick of It All-t. A testvérpár kitűnő példa arra, hogy a közhiedelemmel ellentétben nem kell utcagyereknek lenned, vagy problémás családból származnod ahhoz, hogy világszínvonalú hardcore-t játssz. Ha az Agnostic Front a New York HC keresztapja, akkor Lou és Pete a nagymesterei.
A Vér és verejték két soha el nem bizonytalanodó testvér végtelenül őszinte és közvetlen önéletrajza, amely azt a benyomást kelti az olvasóban, mintha a lendület és elszántság megtestesítői, akik minden akadályt leküzdenek maguk előtt, közvetlenül neki mesélnék el egy sör mellett az életüket. És hogy teljes képet kapjunk, a könyvben megszólalnak családtagok, barátok, zenésztársak és más olyan együttesek tagjai is, mint az Exodus, a Slayer, a D.R.I., az H2O, a Napalm Death vagy a Sepultura.
A kötet megjelenésének apropóján Szentesen, az Art Pince Próbateremben lesz könyvbemutató és
mini kiállítás. Esemény ITT.

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás