Vasárnap esti írület a Barba Negra Trackben! Gyertek, gyertek!

Vasárnap este a Barba Negra Trackben a Phoenix Music Hungary egy olyan estét szervezett nekünk, amit kár lenne kihagyni! Nem hiszed el? Na akkor csak figyelj!

Adott itt három zenekar, amiből kettő komoly külföldi sztár, és egy hazai nagyágyú, és mindez társul egy nagyon helyszínválasztással, és egy már-már túlságosan is baráti jegyárral. Mi kellhet ennél több?
Phoenix Music Hungary: https://www.facebook.com/phoenixmusichungary
Nemrégiben dalnokot cserélt Firkin tavasszal már bizonyította a klubokban is, hogy egy zenekar igenis változhat előnyére, ha énekest cserél! Történt ugyanis, hogy a banda tavasszal új arcot rakott a mikrofon mögé Andy személyében. Szerintem nem árulok el nagy titkot, ha eleinte komoly kétségeim voltak a váltás helyességével kapcsolatban, de már az első alkalommal, a Sportalsóban maradéktalanul meggyőzött a banda. Érdemes tehát időben érkezni, és a hazai bandát is megtisztelni a figyelemmel! (Kezdés: 18:15)
https://www.facebook.com/firkinband

Másodikként érkezik a skót kalózmetálos AleStorm, akik bizony visszajáró vendégek hazánkban és komoly rajongótáborral rendelkeznek idehaza. Nem lepődnék meg, ha közel annyian érkeznének rájuk, mint a főhősökre! Ráadásul az est külön érdekessége, hogy a zenekar új gitárosa, Bodor Máté, itt mutatkozik be először a (Neki különösen) hazai közönségnek! Ez is egy elég nyomós ok, nem gondoljátok? 🙂 (Kezdés: 19:20)
https://www.facebook.com/alestormband

Az est fő attrakciója viszont kétségkívül a Flogging Molly lesz, akik bizony az ír-folk-punk stílus egyik legnagyobb zenekarának számítanak, és aligha kell bemutatni Őket bárkinek is, aki ezt a stílus szereti és hallgatja is. Idestova már 18 éve koptatják a színpadokat, és bizony népszerűségük töretlen, ahogy koncertjeik hangulata is minimum fergeteges! Akinek erre a muzsikára nem mozdul meg a lába, ott bizony sürgősen ajánlok valamilyen szakemberi segítséget! (Kezdés: 20:40)
https://www.facebook.com/floggingmolly

Nos, akinek pedig ez sem volt elég, annak valószínűleg nincs ott semmi keresnivalója! ;)ű
A többiekkel viszont nagyon remélem, hogy találkozom a koncerten! 🙂

Esemény: https://www.facebook.com/events/1452019958421276/

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás