Rendezte: Dwight H. Little
Fõszereplõk: Jon Foo, Kelly Overton, Cary-Hiroyuki Tagawa, Gary Daniels
Történet: A jövõben bolygónkat az óriásvállaltok irányítják. Ezek a vállaltok minden évben megrendezik a Vasököl viadalt, ahová minden cég elküldi a saját emberét. Ezen felül, ha van, aki túléli az egyik bajnokot a válogatón, akkor a Nép embere is indul a versenyen. Jin a Nép kiválasztottja. Célja egyszerû, szeretné megölni a verseny házigazdáját, aki megölte az Édesanyját.

Mindig is szerettem a Tekkent. Sokat játszottunk vele anno, de valamiért mindig is Mortal Kombat párti voltam inkább. Ennek ellenére azért nagyon kíváncsi voltam a filmre. De azért volt bennem egy egészséges félsz is. Na jó, talán kicsit nagyobb is.

Az ilyen moziknál az egyik leginkább kényes téma a szereplõk kiválasztása. Jelen esetben ez hellyel-közzel jól sikerült. Nem akarok senkinek gondolatokat ültetni a fejébe, de sok fórummal/kritikával ellentétben én nem a fõszereplõre gondolok. Még Gary Daniels is rendben, akárcsak Tagawa-san. Õ már Shang Tsung-ként is kiváló volt. Vannak itt mások, akik nem igazán olyanok, mint lenniük kellene.

Mivel ilyenkor elkerülhetetlen, hogy a játék univerzuma sérüljön valamennyit, ezért itt is vannak változtatások. Engem nem igazán zavartak. Kicsit közérthetõbb lett tõle a film. A képi világ is aránylag rendben van, sõt az arénával kifejezetten elégedett vagyok! 🙂

A bunyók faszák, és jól koreografáltak. Hasonló igényességgel, mint a már említett Mortal Kombat mozikban. Mondjuk a film felépítése is hasonló, aminek megintcsak örültem. Éppen ezért remélem, hogy nemsokára elkészül a folytatás! És mindenki nézze végig a stáblistát!!!

A magyar dvd kiadásról csak annyit, hogy kapunk egy fapados, középszar szinkronnal ellátott kiadványt. Egy picivel, tényleg csak egy picivel nagyobb igényességgel elkészített magyar hang, és valami minimális extra sokkal élvezhetõbbé tette volna ezt a kiadványt. Így csak átlagos. Viszont a film tükrében még így is ajánlott vétel!

10/7

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás