POLGÁRI MULATÓ – Péntek & Szombat: Rock n Roll, sör és pálinka

Bizony, ez a hét igazán húzós lesz a budapesti Polgári Mulatóban, ugyanis pénteken és szombaton is tombolhatunk kedvenc zenekaraink dalaira (Red Hot Chili Peppers & Billy Idol), valamint megismerhetünk néhány tehetséges fiatal zenekart is. Szeptember 23-24-én ott a helyed az Astoria sarkán található létesítményben, ugyanis hatalmas buli van készülőben!

Pénteken akusztikus felvezetésnek lehetünk szem és fül tanúi az első két órában, melyet Csigatej és a Tonite Akusztik biztosít. Ezután fellép a fiatalokból álló Indie Rockos Mind The Gap, akik feldolgozás dalokkal készülnek első koncertjükre. Az estet stílusosan az ország legújabb RHCP feldolgozás bandája, azaz a kőbányais srácok által alapított Blue Cold Jalapeños zárja. (Esemény)
Szombaton kicsit fokozódik a helyzet, elő lehet venni a táncos cipőt és a hosszú hajakat, mert Rock n Roll őrület lesz a javából. Fő attrakció az ország egyetlen Billy Idol feldolgozás zenekara, a Rebel Yeah, akik hatalmas bulit csapnak majd. Előttük pedig az este első fellépője a psy és progresszív hatásokkal megturbózott Soundflash Memory, utánuk pedig a nem rég új dallal jelentkező hard rock ötös Follow The Swallow lép színpadra. Energiákat tartalékolni, mert pörgős este lesz! (Esemény)

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás