POLGÁRI MULATÓ – Bemutatkozik az új rock klub

Mint tudjuk, látjuk a fővárosban iszonyatosan sok koncerthelyszín zárt és fog bezárni. Elég csak a néhány éve a Petőfi Csarnokot, idén a Club 202-t említeni, no és a Dürer Kert sem áll stabil lábakon. Igen ám, de azért eközben nyílnak új helyek is, melyekben erősen ott van a potenciál. Ilyen mai alanyunk, az Astoria sarkán található Club Hungaricum, azaz a Polgári Mulató. A hely közlekedésileg iszonyat könnyen megközelíthető, befogadó képessége nagy, és későbbiekben akár két terem üzemeltetésére is lesz lehetősége, amivel már közel 1000 fő befogadására lesz képes.

A klub nevéből is adódik, hogy támogatja a nemzeti érzelmű zenekarokat, de félreértés ne essék, ettől függetlenül és emellett tárt karokkal várja a rock és metal zene híveit. Ez az eddigi programból is látszik, ugyanis lesz náluk többféle zenekar is, mint például az elektronikus rock/metalt játszó Krell, a dallamos/hard rock zenét játszó Acid Victoria, vagy épp a pop rockos MostMégNem.

–          Célunk, hogy teret adjunk az egyre szűkülő lehetőségek mellett. Első körben a rock zenekarokat várjuk és szeretnénk minél több lehetőséget biztosítani nekik a közeljövőben! – Nyilatkozta a klub egyik szervezője.

Szeptember 1-től lesz nyitva és nem titkolt szándékuk, hogy hosszútávon szerdától-szombatig nyitva tartsanak. Ez azért is pozitív, mert így egyszerre nyújtanak szórakozási lehetőségeket a fiatalabbak, például az egyetemisták számára, de egyaránt meglesz a lehetőség a hétvégi lazulásra, bulizásra is. Nagyon ígéretes és nagy potenciál van a Polgári Mulatóban, így kíváncsian várjuk majd, hogy mi sül ki belőle.

Néhány program szeptemberből:

Szeptember 1. – Krell, Signals From Hyperion, Eternity (Esemény)
Szeptember 2. – Funk Night 
(Esemény)
Szeptember 8. – Acid Victoria, Nude Bush, Lamantins, WeirdKids (
Esemény)
Szeptember 9. – Rach, Me iLL, Jazz koncert 
(Esemény)
Szeptember 10. – Cserkész buli
 (Esemény)
Szeptember 16. – MostMégNem, Air Action, mivoltunkabetmen, Hanyatt Romlok 
(Esemény)
Szeptember 23. – Mind The Gap, Tonite Akusztik, Reload Akusztik (Esemény)
További programokért keressétek a Polgári Mulató facebook oldalát 
ITT!

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás