Phoenix RT – Durván bújj hozzám!-A csallóközi Rock Trió vadonatúj szöveges videója

2015. szeptember 16-án jelent meg a csallóközcsütörtöki Phoenix RT régi/új szerzeménye – a Durván bújj hozzám! – mely egyben a készülő negyedik album következő darabja. A hammerworld.hu közönségszavazásán 2015 egyik reménységének választott, egyre népszerűbb csallóközi rocktrió a nyári fesztiválfellépések alkalmával nagy sikerrel adott már ízelítőt az új album dalaiból.

A 2015-ös év a Phoenx RT számára – természetesen a koncerteken túl – az év végén megjelenő új lemezről szól. Szeptember közepén újra Varga Zolinál járt a banda a Supersize Productionban, ahol elkészültek a negyedik nagylemez felvételeivel.
– A Phoenix RT eddigi legütősebb lemezének felvételein vagyunk túl. Imádtuk minden pillanatát, és reméljük, hogy a rajongóinknak is legalább annyira tetszeni fog, mint nekünk. Szeptember közepén mutattuk be a korábbról már jól ismert, a koncerteken áthangszerelt formában, kötelező darabként játszott Bújj hozzám c.  nótát. Egyébként az ötlet, hogy tegyük fel az új albumra, úgy született, hogy koncertek után nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk az újragyúrt dallal kapcsolatban. Mondhatjuk, igazi közönségkedvenc lett, így azt gondoltuk, akkor hajrá, játszuk fel ezt a nótát az új korongra. – mondta el Puss Tamás, a zenekar vezetője.
Az eredetileg a Nincs ellenszer c. albumon megjelent lírai nóta, felpörgetett, metálos változatához ismételten Bíró Máté és az FX Film készített videót, ahogyan azt már megszokhattuk.

Az új albumról azt lehet még tudni, hogy a megjelenése december elejére várható, tíz dalt tartalmaz majd. – Teljesen összeállt az anyag, már megvan a lemez címe is, amit hamarosan el is árulunk! 🙂

Az ősz sem lesz unalmas a banda számára, hiszen fellépnek a Tankcsapdával, a Rómeó Vérzikkel, lesz néhány önálló koncert is. Az őszi turné szeptember 26-án indul Szigetszentmiklóson a Rocklyukban.

Október 10-én Ekecsen ismét megrendezésre kerül a Rocktóber, aztán a november 14-én Dunaszerdahelyen különleges koncerttel lepik meg rajongóikat, de természetesen leginkább az év végi (2015. december 26.) csallóközcsütörtöki lemezbemutató koncertet várják.
Számunkra pedig az is angyon fontos, hogy a csapat végre újra Esztergomba látogat, ahol az első Anyaországi fellépésüket is adták! (Esemény: https://www.facebook.com/events/395117787340833/)
A  lemezről és a készülő meeglepetésekeről itt olvashattok folyamatosan:
https://www.facebook.com/phoenixrt

És végül pedig a vidijó:

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás