Pass On Hope: Layers EP (2015)

A győri Pass On Hope zenekar friss EP-je már a harmadik a sorban, ráadásul volt egy nagylemezük is, tehát nem ma és nem most kezdték a zúzást a Srácok. Muzsikájuk egy érdekes elegy, hiszen felfedezhetőek benne a hardcore, a thrash és nu metál, de még némi melodeath vonal is itt-ott szerintem. Talán előbbi kettő a legerősebb és leginkább nyilvánvaló, legalábbis a három új dalban mindenképpen.

Az EP megszólalására semmi panasz nem lehet, bár ez ebben a stílusban már-már alapkövetelménynek mondható manapság. A nyitó Narcissist zúzdája azonnal elkap, és a refrén első sorai akarva, akaratlanul is a Faith No More legendás lemezét juttatják eszembe. (King For a Day / Fool for a Lifetime) Elégedett nyugtázás részemről, mert ez egy bivalyerős nóta, remek indítás. A másik két dal sajnos nem hozza ezt a szintet szerintem, annak ellenére sem, hogy mint komplexitásban, mind súlyra simán felveszik a versenyt a Narcissist-el, valamiért mégsem kapott el annyira sem Bitter Taste, sem a Stand For This. Korántsem rosszak, csak hiányzik az a bizonyos plusz, ami a kezdőtételben megtalálható.

Summa, summárum: Jó kis anyag ez az EP, kellő barátkozás után akár kedvenccé is válhat, ráadásul kétségtelenül mutatja, hogy a banda elindult felfelé azon a bizonyos létrán. Jó régen láttam Őket élőben, szóval hamarosan csekkolnom kell, mert ez az EP jó kis életjel. Remélem hamarosan követi egy jóféle nagylemez, sok-sok Narcissist kaliberű dallal!
Töltsd le ingyen, innen: https://www.mediafire.com/download/86qhmc404suvrop/Pass+On+Hope+-+Layers+%282015%29.rar

10/8! Várom a következő nagylemezt!

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás