Őrületes magyar metal est a YUK Budapestben!

Március 12-én csupa magyarul éneklő metal banda fog a Kék Yuk színpadára állni, a Powerground Management jóvoltából.

A zászlóshajó a vezető magyar extrém metal zenekar, a Watch My Dying lesz, akiknek neve összeforrt a Yuk komplexummal, hiszen rengeteg bulit adtak régen a Vörös/Kék Yukban és sokáig az egyik legfontosabb törzshelyüknek számított a klub.
Most az új lemezük készítése közben térnek be az intézménybe, hónuk alatt pár friss tétellel, meg persze tucatnyi régi klasszikussal, hogy kicsit felidézzék a korai idők összeizzadós, arcba headbangelős zúzdáit.
A különleges vendég a Salvus lesz, akik szintén régi motorosok és amellett, hogy nemrég lemezzel és több kiváló klippel jelentkeztek, most már saját márkás sörük is van. A dallamos modern metalban utazó társulat zenéje kiválóan összecseng a WMD-vel, hisz ők is kissé elvont szövegekben gondolkodnak, persze jóval finomabb csomagolásban.

A SamaS egy frissebb banda, akik nagyon sokat tettek azért, hogy felkerüljenek a súlymetalos zenei térképre. Koncertről koncertre növekedő táboruk mindenhova elkíséri őket, hogy eggyé válva tomboljanak a csapat erőteljes és zúzós zenéjére.

A sződligeti Steroid kevésbé van bent a budapesti zenei körforgásban, őket a WMD oldalon feltett – előzenekar kereső – kérdésre ajánlották be. A klipeket nézegetve hamar kiderült, hogy a lendületes, a metal dallamosabb végét megfogó, de riffekben is bővelkedő zenét játszó csapat igen erős dalokat tud írni, így mindenképpen ott a helyük egy ilyen bulin.

Line-up:
20:00 Steroid
21:00 Salvus
22:10 WMD
23:30 SamaS

Kapunyitás: 19:30
Belépő: 20:00-ig 1000 Ft / utána 1200 Ft

https://www.facebook.com/events/1661581270796516/

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás