Nem tudod még mit csinálsz a következő hétvégén? Szent István napok a Rugby Club Hotelben!

Hagyományosan, minden év augusztus 20án ünnepeljük Államalapító Szent István királyunkat. A jelenlegi, városi helyzet elemzésébe nem mennénk bele, inkább arra fókuszálunk, hogy a Rugby Club Hotel és a fesztiválsziget ezúttal sem hagy minket tartalmas és elérhető áron kínált szórakozási lehetőségek nélkül! Az augusztus 15 és 20 között megrendezésre kerülő rendezvény az alábbi programokat kínálja nekünk:

A rendezvény első napján, 15-én pénteken, 21:00-i kezdéssel Radics Gigi nyitja a fesztivált, méghozzá egy igazi nagykoncerttel! A koncert estéje után három nappal nagykorúvá váló, Radics Georgina a hatodik Megasztár egyik igazi meglepetéshangja volt, aki stabil és magabiztos kiállásával és kiváló tudásával utasította maga mögé az egész mezőnyt, majd elsöprő szavazati többséggel nyerte a tehetségkutatót. Gigi és zenekara minőségi és tartalmas szórakozást ígér Mindenki számára ezen a péntek estén!

A szombati nap már egészen reggeltől a programoké lesz, így érdemes tartalékolni az energiát az előző esti koncerten. egymással párhuzamosan két program is megrendezésre kerül, méghozzá a Neuzer.hu Családi Bringanap és a Schwalbe-VELO.hu Dobogókői Csúcstámadás. Erről a két programról bővebb infót az alábbi linkeken találtok:

Bringanap (Nem verseny!):
https://tourdeesztergom.hu/hu/neuzer-hu-csaladi-tura-es-gyarlatogatas

Csúcstámadás:
https://tourdeesztergom.hu/hu/schwalbe-velo-hu-dobogokoi-csucstamadas-versenykiiras

Az este pedig az idén negyedszázados jubiluemát ünneplő Tankcsapdáé lesz a főszerep. Előtte kiváló bemelegítést nyújt majd a Dorothy csajrockja és a Helland, ami az ex-Pokolgép gitáros Nagy Dávid új zenekara, az első lemezük nemrég jelent meg. Ám kétségtelenül a debreceni trióra szegeződik majd leginkább az érdeklődő publikum tekintete, hiszen egy olyan különleges és nagyszabású show-al érkeznek fatornyos kisvárosunkba, ami nem mindennapi, sőt, a madarak még egy kicsit hosszabb setlistről is csiripeltek… :)A Tankok fellépése után a Filip Gyuri Band következik, akik Best Of Ac/Dc programjukkal szórakoztatják a publikumból azokat, akik maradnak még egy kis levezetésre.
Lukáccsal nemrégiben készített interjúnkat itt találjátok:
https://ricsandgreen.hu/azthogymiregondolokhaddtudjammarenjobban-lukacslacitankcsapdainterju20140720.rag

17-én, vasárnap a táncolható rigmusoké lesz a főszerep. Az estét 19:00-kor a Trick zenekar nyitja, akik fülberagadó és jó értelemben vett slágeres dallamaikkal minden rock, funky, vagy grunge rajongó szívét megdobogtatják majd. (Nem mellesleg szerkesztőségünkből Atilla a dalos-gitáros pacsirta!) A PASO kis hazánk legnépszerűbb ska zenekara, akik a külföldi színpadokat is rendszeresen meghódítják, globális méretű rajongótábort szerezve ezzel. A tavalyi Fesztiválszigetes fellépésükből kiindulva egy fergeteges bulira számíthatunk.

18-án, hétfőn, az elektronikus zenék kedvelőinek csillanhat fel a szeme, hiszen a Fesztiválsziget szervezősége úgy gondolta, a 2014-es Szent István napokon a tavalyi formulán változtatva, egy iylen nap is helyet kap. A jó zenékről és a hangulatról Dj. Newik (Music FM, Musickillers Dj-je!) és Dj. PopLife gondoskodik!

19-én, kedden élőzenés Borfesztivál következik, ahol a négy fellépő mellett tűzijátékkal is szórakoztatja a nagyérdeműt a fesztivál. A koncertek sorát 18:00-i kezdettel Szandi nyitja, Őt követi a Come On, majd tűzijáték után az In Diretta és a The Rugó gondoskodik az utcabálról, hogy mindenki garantáltan táncra perdüljön, és mulasson reggelig.

20-án, a rendezvény utolsó napján, folytatódik a Borfesztivál, a zenei aláfestés pedig Szegő Csabától és a Rock And Rollertől érkezik majd. E nap remek zárása a fesztiválnak.

A zenei és programpaletta tehát kellőképpen széles, bátran kijelenthetjük: Mindenki talál kedvére valót! A szerkesztőségünkkel biztosan találkozhattok az idei Fesztiválsziget Szent István Napi programjain! 🙂

Jegyek:
https://fesztivalsziget.hu/index.php/jegy

Bővebb információ:
https://fesztivalsziget.hu/index.php/szt-istvan

Elérhetőségek:
https://www.facebook.com/pages/Fesztiv%C3%A1lsziget-Esztergom/531516246894835?fref=ts
https://fesztivalsziget.hu/

https://www.facebook.com/pages/Rugby-Club-Hotel/174777912547345?fref=ts
https://rugbyclubhotel.hu/

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás