Mr. Busta: Pitbull 2. – Kétszázegykettő (2012)


Az már jó rég eldöntetett, hogy az Apokalipszis, vagy ez esetben stílszerűen Armageddon éve a PitBull 2 lemezeké lesz. Ám mivel képben kell maradni, ezért az év közben folyamatosan kerültek ki trekkek Zsolti boszorkánykonyhájából. Ezek egy része szervesen kapcsolódik a PitBull 2 életérzéshez, ahogy Ő fogalmazott. Így egy gyűjteményes korongon kiadva alkotják a Kétszázegykettő címre hallgató másik cd-t.

Míg az Armageddon előnye az egységesség, addig a Kétszázegykettő lemezé az eklektikusság, változatosság. Rengeteg olyan dal van itt, ami elsőre kicsit fura volt/lesz, mégis a legjobbak közé sorolom. Hibrid itt a hangját is hallatja három dalban, akárcsak a visszatérését az RTM berkeiben elkövető Beat, redOne zseniális featjéről nem is beszélve.

Itt a beatek több embertől jöttek, és bár itt is van Öcsi-alap, Dee En, NazBeat, Sery, Szacsa, a teljesség igénye nélkül. Remekül hallgattatja magát a korong. A mélyebb számokat általában lazább váltja, ami végképp pozitív irányba löki az egészet. Zsolti sok arcát megvillantja itt. A romantikus csibész, az érzelmes férfi, az őrült, van itt minden.

A Hibrid masteringet az Armageddon kritikában (is) eleget méltattam, így most csak annyit írok, hogy alátámasztom a véleményem. Ő a legjobb, és kész! J

A korong designja szervesen kapcsolódik a „testvérlemezéhez”, így ez is rendben van, és itt is csak az említett betűméret/típus gondot tudom felhozni.

Csúcspont(ok): A Tűzben Edzett Férfi (kiváló klip!), Tolvajok Földje, Nincs más, Játék, Kedvencek temetője, Keresem a szót!, Foglalt a mikrofon, Én tehetek róla, Megint, Édesanyám (Mai napig könnyeket csal a szemembe! Kiváló alap, könnyes szöveg…)

Mélypont(ok): Ki az, aki, Nem kell. Ezek sem rosszak, de nem lettek favoritok! Ja igen! Az Outro felesleges a korongon. Az Édesanyám remek lezárás lenne!

10/10. Vitathatatlanul!

Összegezve a két lemezt: Nem tudnék választani. A kettő együtt alkot egészet! Ám azért ismét felrémlik bennem a gondolat: Innen még van feljebb? Viszont a készülő új nótákat figyelembe véve meg kellett állapítanom: semmi okom/okunk az aggodalomra!

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás