Már csak két nap van hátra a szerdai 50 Cent & Busta Rhymes koncertig, amin Jeremih melegíti be majd a színpadot! Amíg a hivatalos menetrend megérkezik, addig lássuk, mit várhatunk a koncerttől!

Fifty valóban nyugdíjba vonul a turné után? A Jóisten tudja csak, de lehet még Ő sem. Curtis Jackson nem először pedzegeti, hogy a turné után nem nagyon lép majd fel, vagy legalábbis nem vállal világkörüli turnékat, így könnyen lehet, hazánkban is utoljára láthatjuk őt!

Aztán, sokszor felmerült kérdés a mostani koncert kapcsán: Vajon Fifty ismét zenekarral jön, vagy ezúttal „csak hakni” lesz? Nos, itt én eleve bíztam a szervezőkben annyira, hogy tudtam, ha nem élőzenekaros koncert lenne, akkor azt jeleznék, mert mindig korrektek szoktak lenni. Azóta kijöttek live videók és egyértelműen zenekaros, gigashow lesz itt is és Busta Rhymes is kurva jó formában van! Íme, nézzétek meg ti is:

Milyen setlist várható? Ha a Setlist.fm-ből indulunk ki, akkor valami hasonló lehet itt is majd:

Sajnos Busta Rhymeshoz nem találtam olyan setlistet sehol, ami valamennyire is biztosnak vehető, így erről nem tudok nyilatkozni, de a fenti videó alapján csalódás kizárt! Az USA turnén például az M.O.P. klasszikus Ante Up remixével nyitott, reméljük, itt is hasonló lesz a szitu!

A bulit nyitó Jeremih számomra, kis túlzással, ismeretlen forma volt, de a klipjeit elnézve érdemes lesz időben érkezni! Csekkoljátok ti is!

A bulira még kaphatóak a jegyek, ezekre ITT tudtok lecsapni! További info és a várhatóan a menetrend is majd a buli Facebook eseményében, csekkoljatok be!

 

 

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás