KVLT – Hatalmas metal fesztivál Budapesten KVLT-ban!

Március első péntekén egy nagyszabású metal/metalcore buli várható a budapesti KVLT klub színpadán. Igazi modern csapatok szolgáltatják a pogo és a headbanghez szolgáló riffeket és dallamokat. Kihagyni vétek, ugyanis este héttől hajnalig megy majd a minőségi aprítás megállás nélkül. Akik pedig megszomjaznak, pénztárcabarát árakkal találkoznak majd a felújított pultrésznél.

A buli elején dallamos aprításnak lehetünk szem és fül tanúi, ugyanis 19.00-kor érkezik a metalcoreos Dreamfall In Nightmareland csapata, majd a fővárosi stíusazonos July Brings Oblivion legénysége.
The Tumor Called Marla 2014-ben alakult a fővárosban. Először úgy tűnt egy stúdió projectről van szó és nem nagyon lesznek koncertek. Ám idővel elindult ez a szekér is és a bulik mellé jöttek a jobb és jobb számok. Nem beszélve arról, hogy mindeközben kiadót is talált a csapat, az Imminence Recordsot. Stílusukat nézve metal a javából, elektronikával és core-os elemekkel keverve. Különlegessége még, hogy női énekes is van a csapatban. Anna és Hekky pedig nagyszerűen oldják meg a dolgukat és keverik a kártyákat ezáltal igazán színesítve az amúgy is profi produkciót.
Szintén 2014 környékére tehető a Silent Homes indulása is, amit a Scars left Behind-ból kivált Mede György kezdett el építeni már egy évvel korábban. A Blackwater Recordsnál működő csapat első kislemeze az alapítás évének novemberére tehető, Seasons címmel és nem szeretik beskatulyázni magukat, így a stílus egyszerűen csak metal. Persze ennél sokkal összetettebb és izgalmasabb a történet, de helyettük nem döntenénk, így érdemes lefülelni a brigádot.
Stabbed bár szűk egy hónapja kijött egy profi kislemezzel, debütáló koncertjére készül a KVLTbe. Maga a zenekar 2013 év elején alakult Székesfehérváron, és mostani felállását 2015-ben nyerte el. A zenei alapokat Kecskés Attila jegyzi, a dalszövegeket Potkovácz Márk írja. A számokat végleges formába együtt önti a csapat, így mindenki teret kap a megvalósításban. Stílusukat aszerint keverik, hogy némileg hiánypótló legyen, de az egyensúlyt megtartsa a dalközpontúság és komplexitás között, nagy hangsúlyt fektetve a minőségi angol dalszövegekre.
A szegedi zenekart egy idézettel mutatnánk be: A SKORE úgy tört be az életünkbe, mint egy éledő déli legenda: vadul és kegyetlenül. Szétszedett minket a mocskos-sötét-felrázó dallamaival és mi egyszerűen nem tudunk betelni a zenéjükkel. Maradjatok velünk!

Igazán igényes, progresszív modern metal együttest üdvözölhetünk a Limbless személyében. A fővárosi zenekar 23.30-kor csap a húrokba. Alapos zúzásra számíthat mindenki, aki meghallgatja őket!

Örömzenélés HC módra! Ez a Ventura, akik az elmúlt 4 év alatt jó néhány klubban, így a KVLTben is megfordultak már néhányszor. Idén ismét beveszik a színpadot és a szokásos show sem maradhat el.

2016 Március 4 (péntek) – KVLT BP
19:00 – Dreamfall In Nightmareland
19:45 – July Brings Oblivion
20:30 – The Tumor Called Marla
21:15 – Stabbed – debütáló koncert!!!
22:00 – Silent Homes
22:45 – SKORE
23:30 – Limbless Zenekar
00:15 – Ventura HC

Cím: 1032 Budapest Fényes Adolf utca 28.
Jegyár: 800 ft
Kapunyitás: 18:30 | Start: 19:00
www.facebook.com/KVLTBP

DREAMFALL IN NIGHTMARELAND:
https://www.facebook.com/DreamfallInNightmareland

JULY BRINGS OBLIVION:
https://www.facebook.com/JulyBringsOblivion

LIMBLESS:
https://www.facebook.com/Limbless

SILENT HOMES:
https://www.facebook.com/silenthomes

SKORE:
https://www.facebook.com/skoreband

STABBED:
https://www.facebook.com/stabbedband

THE TUMOR CALLED MARLA:
https://www.facebook.com/thetumorcalledmarla
VENTURA:
https://www.facebook.com/venturabp

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás