KVLT – Hatalmas groove & modern metalos rombolás

Március 19-én a régi vörös yukba invitálja a nagyérdeműt egy egész estés ereszd el a hajam metálkodásra a hazai groove/modern metal krémje, azaz a Stonedirt, Godgiven, Pass On Hope, Shapes Of Destruction és a Krinkle.

A Stonedirt zenekar 2005 óta van jelen a magyar metal underground világában, 2006-ban nyerték meg a szigeten a Talentum színpad tehetségkutatóját, 2007-ben jelent meg az első lemezük Redneck Blues címmel, 2012-ben pedig Inherited Fever címmel a második albumuk. 2012-ben szerepeltek az amerikai Versailles records gondozásában megjelent Ozzy Osbourne életművét bemutató válogatáslemezen egyedüli magyar zenekarként. A csapat megalakulása óta többször körbeturnézta Magyarországot és többször jártak külföldön is. 2013-ban a Hungarian Metal Awardson a Stonedirt jelölést kapott a legjobb koncertzenekar kategóriában is.

A Godgiven pontosan az a dolog, ami akkor történik, amikor metalosok egyszer csak punkot kezdenek játszani. Azt csinálják, ami zsigerből jön. Emiatt nincs is könnyű dolguk, ez az egész egy kötéltánc…  Amúgy is mi ez? Nevezték már crossovernek, ilyen-olyan metalnak, de az igazsághoz valószínűleg a punk metal definícióval járunk a legközelebb.

-Aki lagymatag popdalokat keres, messzire kerülje el őket, aki viszont bírja a dobpörgést, aki egy olyan metálbandát keres, ahol az énekes nem csak teli torokból hörögni, hanem énekelni is tud, akinek hiányzik valami új, valami más, valami kemény, mégis dallamos, amitől önkéntelenül is járni kezd a lábad, vagy dobolsz az asztalon, az jobb, ha beírja a keresőbe a Krinkle szót. – masnezopont.hu
A Shapes Of Destruction 2005-ben kezdte meg a működését. A folyamatos útkeresés eredménye a több kislemez, melyek kompromisszummentesen mutatják be a zenekar adott korszakait. Stílusilag a Modern Metal és a Crossoverbe sorolhatóak.
A Pass On Hope a győri EPL-ből alakult (2008) átmentve annak teljes munkásságát és tagságát. Az évek során leadott több mint 200 koncertet és fellépett az egész magyar underground számos zenekarával: Blind Myself, Cadaveres, Insane, Superbutt, The Southern Oracle, Bridge to Solace, Fish…stb.

2016 Március 19 (szombat) –KVLT BP
20:00 –Shapes of Distortion (SOD)
21:00 –Godgiven
22:00 –Stonedirt
23:00 –KRINKLE
00:00 –Pass On Hope

Cím: 1032 Budapest Fényes Adolf utca 28.
Jegyár: 1000 ft
Kapunyitás: 19:30 | Start: 20:00
www.facebook.com/KVLTBP

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás