Még csak októben van, de lassan eljön az ideje, hogy karácsonyi hangulatba kerüljünk és idén, hosszú évek hagyományát megtörve, két nappal ezelőtt nem a Last Christmas volt az első karácsonyi dal, ami dallamtapadást okozott, hanem a Christmas Song. Igen! Az a régi klasszikus Christmas Song, amit ezerszer hallottál, na de úgy, ahogy Mark Tremonti énekli, na úgy még biztos, hogy nem!

Az első dal a hamarosan megjelenő Christmas Classics New & Old albumról már szeptemberben hallható volt, de olyankor még nem tör ránk a karácsonyt átható fahéjas alma és mézeskalács illat. Most azonban már megérint a Christmas Song.

Tremontinak 2022-ben jelent meg a „Mark Tremonti Sings Frank Sinatra” című zseniális albuma. Az ünnepi egyveleg igy már egy összeszokott zenekarral készült, akikkel a Frank Sinatra dalokon is együtt dolgoztak.
A Grammy-díjas zenész, producer, szerző, valamint az Alter Bridge, a Creed és a Tremonti zenekarok alapító tagja, Mark Tremonti életet lehel azokba a zenékbe, amelyek hozzátartoztak gyermekkora karácsonyaihoz. Az olyan dalok, mint a „Jingle Bells”, a „The First Noel” és a „Have Yourself A Merry Little Christmas” Mark tolmácsolásában még a Grincs szívét is megdobogtatják.

Az „O Holy Night” az egyik személyes kedvence, Carey Deadman producer ihletett feldolgozása új életre keltette ezt a klasszikus dallamot. Márk elkészítette a saját ünnepi kompozícióját is Christmas Morning címmel. Tremonti szavait idézve „A készülő album célja, hogy mosolyt csaljon az arcodra, jó érzéssel töltsön el, és karácsonyi hangulatba hozzon”.

Azt hiszem nálam megvan az idei karácsonyi lejátszási listák sztár albuma!

Az album bevételének 100%-át ezúttal is, csak úgy, mint a Mark Tremonti Sings Frank Sinatra albumnál a National Down Syndrome Society [NDSS] kapja a Take A Chance For Charity szervezet keretében.

Az album a tervek szerint október 27-én jelenik meg világszerte, de már előrendelhető a www.tremontichristmas.com oldalon.

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás