Kamion: Lassú Beat Arcot Mos (2011)

Vártam ezt a lemezt, mint a messiást. Nincs kertelés, az elõzõ Kamion anyagról el lehet olvasni a véleményem! 🙂 A South Side Respect MixTape Song, illetve az egyéb Kamion dalok és featek kellõen fokozták a kíváncsiságom idõközben. Nem is kellett csalódnom, mikor meghallgattam a végeredményt!

Ami elsõként elégedettséggel töltött el, az a borító. Egyszerûen zsenilis. De komolyan! Nem tudom, kinek az agyából pattant ki, de maximális pontszám rá! A lemez megszólalása is hasonlóképpen profi. Kamion ugyebár saját magát mastereli, ami azért jó, mert így még több ideje lehet egy dalra. Ám azért meg rossz, hiszen ha valaki a saját cuccát csinálgatja, lehet nem veszi észre benne a hibákat. Mondjuk ezesetben nem volt mit észrevenni… Szinte!

Ugyanis nem én lennék, ha nem kötnék bele valamibe! 🙂 Ami nem más, mint RGG közremûködései. Nekem nem passzolnak a dalokhoz. Nem rosszak, csak nekem, hangsúlyozom NEKEM kilógnak a sorból. De igazából ez csak a szokásos kukacoskodás! 🙂 Ja, és persze el tudtam volna viselni pár metalos, rockos nótát is! 🙂

Ami nagyon fontos még ezzel a lemezzel kapcsolatban: hiába rap muzsika ez, nem a bõgatyáskamurepper gyerekeknek szól. Nem hiszem, hogy tudnának vele azonosulni.

Viszont egy dolgot nem vehetünk ettõl a korongtól: Mestermunka. Még az elõbb említett „baki' ellenére is!

Csúcspont(ok): Tartom a tükröt, Kamion cucca, Akasztófavirágok, Ilyenbe adjuk

Mélypont(ok): Még nem találtam meg õket…

10/10 (Várom a folytatást! Remélem lesz pár metal nóta is!;) )

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás