III. MELODIC METAL FESTIVAL – EGY tucat zenekar, KÉT színpad HÉT óra metal!

A III. Melodic Metal Festival mottója nem más, minthogy EGY tucat zenekar, KÉT színpadon HÉT órán át zenél majd megállás nélkül! Ez bizony metal paradicsom a javából és egy óriási lehetőség, hogy szórakozzunk egy jót és megmutassuk a világnak, hogy nekünk igenis kell a torzított gitár és kell a magyar underground.

Október 1-én, szinte napra pontosan egy éve lesz, hogy útjára indult a Melodic Metal Festival első része, melyről ekkor még nem lehetett tudni, hogy egy sorozattá növi ki magát. Azonban mégis így lett és idén már olyan neves előadókat vonultat fel, mint a tatabányai Agregator, vagy épp a fővárosi Samas és Room Of The Mad Robots.

Az este folyamán fellépnek újkeletű zenekarok is, mint például a Blissfull Lunacy, de helye van a lassan két évtizede metalkodó Agregatornak, az öt éves Tolna Megyei LAY zenekarnak és természetesen a tribut csapatok is fontosak, így a nagyszínpad záró showja a Feuer Frei lesz.

A több hónapos reklám és bejelentés hullám közepette pedig elindult egy nyereményjáték is a buli FB oldalán, melynél meg kell osztani a kiemelt posztot és kommentben megjelölni azt a barátot, akivel menni szeretnél. Így valaki biztosan páros belépőhöz jut majd ingyen. Emellett egy olyan akció is elindult szeptember 15-én, hogy aki a két warp up show valamelyikére ellátogat (Szeptember 15 és 30.), és felíratja magát a jegyszedésnél, az autómatikusan 400 Ft kedvezményt kap október 1-én. Bár az egyik buli már megvolt és akadtak feliratkozók, még így is van lehetőség arra, hogy pénteken éljetek ezzel az opcióval.

Az eddigi nevek mellett, pedig természetesen még fellép a nemrégiben lemezzel jelentkező Begotten Silence, az ismeretlen ködbe burkolózó Krinkle, az új tagokat felvonultató GunSinger, a csornai Eve Six és a nagylemezét készítő Stabbed. Hatalmas buli, olcsó sör, rengeteg zenekar, hatalmas hangerő és megannyi karcos riff várja, hogy kibontakozhasson a szombati 7 órás maratoni bulin. Te vajon ott leszel?!

Az eseményhez ITT tudtok csatlakozni! – Várunk mindenkit egy hatalmas zúzásra – Főszervező

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás