2009-12-21 Hétfõ

Újra, kisebb kihagyással! 🙂 

Ígéretemhez híven kisebb kihagyással, azaz nagyobb rendszerességgel, újra itt vagyok! Ha Isten is úgy akarja, és a technika ördöge sem ugat közbe, akkor e bejegyzéssel egyetemben elindul végre a „Bevállaltuk!” rovatunk is, melynek bõvebb ismertetése lesz jelen írásom tárgya!

Ez semmi mást nem takar, mint amit a címe sugall! Ez Bence zseniális ötletébõl jött! Õ indítványozta, hogy csináljunk egy hasonló rovatot. Én azonnal rábólintottam, hiszen pazar ötlet, pazar embertõl! (Ez itt a nyalás helye!!! 🙂 )
Bár, az igazat megvallva, az ötlet egy helyre, és alkalomra szólt, de aztán hála az „ötlettárunknak”, úgy néz ki, ez rendszeres lesz! Ha minden jól megy, havi jelleggel.

De ez mit is takar pontosan? Csupán annyit, hogy kitûzünk, azaz késõbbiekben Ti (!) kitûztök nekünk valami célt, illetve ajánlotok valamilyen munkát, és mi azt „bevállaljuk”, és egy héten keresztül csináljuk! Az elsõ, az a Karácsonyi vásár volt! (Tudom, hogy ezt eddig szinte teljes egészében leírtam az elõzõ bejegyzésben, de ismétlés a tudás anyja! 🙂 )

Nos, legközelebb szerintem Karácsony után fogok jelentkezni további magvas gondolatokkal, bár lemezkritikára, és egyéb nyalánkságokra lehet számítani folyamatosan!

BOLDOG KARÁCSONYT, ÉS BÉKÉS, SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!! 

„Errõl gügyögtem… el vagyok csúszva egy kicsit… 😀 ” – GREEN

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás