Arccal a nap felé – Juhász Marci új lemeze megérkezett!

Arccal a Nap felé címmel megérkezett Juhász Marci második lemeze! Ez a tíz dalos anyag egyenes folytatása a nagy sikerű Sorsszimfóniák albumnak, mégis érezhetően más. Egy dologban hasonlítanak egymásra nagyon: 100%-ban Juhász Marcira jellemző dalokat tartalmaznak!

Ezúttal sokkal gazdagabb hangszereléssel, több hangszerrel szólaltatták meg a dalokat. Az édes-bús hangulat ezúttal inkább édesebb, Marci dallam- és szövegvilága azonnal felismerhető, a tíz dal mindegyike erősen várományosa a „közönségkedvenc” címkének. Akik korábban azt kérdezgették tőle, miért nincsen népdal-feldolgozás a lemezén, hiszen a Csillag Születikbe is azzal jutott be, most ők is megnyugodhatnak! Marci, egy jó kis csavarral ugyan, de nekik is tett egy nótát a lemezre!

Az Arccal a Nap felé egy tudatosan építkező énekes érettebb, kidolgozottabb második lemeze, ami úgy tudta megőrizni ártatlanságát, hogy közben komolyan vehető is tud lenni. Ritka az ilyen anyag! A lemezhez időközben friss klip is érkezett, ahol Marci Molnár Mátéval, a Road énekesével énekel duettet egy közös szerzeményben:

A lemez további klipjei:

https://youtu.be/emgDAySxm40
https://youtu.be/4XYksXxQexY
https://youtu.be/OZlnblux66E
https://youtu.be/GG2gHqq7UfI
https://youtu.be/cYlM8IUQDvw

Marci új lemezét INNEN tudjátok megrendelni, követni pedig ITT tudjátok!

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás