A gondozoo (The Zookeeper – 2011)

Rendezte: Frank Coraci
Fõszereplõk: Kevin James, Rosario Dawson, csak hangban: Adam Sandler, Cher, Sylvester Stallone
Történet: Griffin állatkerti gondozó. Mikor megkéri szíve hölgye kezét, az visszautasítja. 5 évvel késõbb újra találkoznak, és Griffin úgy dönt újra megpróbálja. Mikor az általa gondozott állatok látják a bénázását, úgy döntenek segítenek neki. Ám Griffin kicsit meglepõdik, mikor megszólítják…

Coraci vígjatékai valamiért mindig kikerültek a látóterembõl. Nem igazán kedvelem az ennyire könnyednek mondott mûfajt. Ezt a filmet is elsõsorban Kevin James, és a jól sikerült trailer miatt néztem meg.

A sztoriban nincs semmi extra, és igazából a 15. percben már tudni lehet, mi lesz a film vége, de nem is várunk itt Fûrész-féle csavarokat. Lineáris elõremenet, néhol kiszámítható poénok, és jól kigondolt állatkarakterek. Sokan, sok helyen, sokféleképpen bántották már ezt a filmet. Én nem fogom.

Ez a film ugyanis abszolút rendben van. Mûködik, jó, és simán többször nézhetõ. Sõt, ha egy jó dvd-kiadással is megtámogatják, akkor meg is fogom venni! Kapott ugyanis is egész jó szinkront, ami manapság már nagyon rikta.

Az állatkarakterek kurva jók, és ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni. A majom, a gorilla, a medvék nagyon nagyok. Tele idézhetõ beszólásokkal! 🙂

Nagyon ajánlom! Aztán jöhetnek a vélemények a cikk alá! 🙂

10/9

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás