2010-01-22 (Péntek)

100 felett, és jelen esetben nem (csak) a kilóim számára vonatkozik! 🙂

Hát elõször is szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki vette a fáradságot, és rápillantott az oldalunkra! Az, hogy kicsit több mint négy nap alatt, szinte nulla reklámmal, ugyanis egy iwiw-üzenõfalat nem neveznék én reklámnak, ennyi látogatóra tettünk szert, ez nagyon jó érzés! De sajnos nem csak errõl szeretnék most írni! Az elmúlt napokban rengetegen kerestek meg, azok közül, akik látták az oldalt, és ajánlották fel írásaikat közzétételre, és sajnos mikor visszautasítottam ezt a felajánlást, annak majdnem minden esetben szájhúzás lett a vége! Nem szeretnék haragot, vagy sértõdést senki felé, de ez az oldal Bence és a saját „gyermekem”, hogy parafrázissal éljek. A címe sem rics and green and valaki, nem?

Nagyon jól esnek ezek a megkeresések, hiszen ha valaki már kitenné ide az írását, az valahol dicséret is, de ha szeretne publikálni, akkor csináljon magának saját blogot/oldalt, mint Mi is tettük, és hajrá!

Bence folyamatosan, és nagyon szorgalmasan töltöget fel mindent, ezért tényleg érdemes sûrûn látogatni minket, és olvasni az írásokat! Nem kell megijedni, nem csak az én farokságaim lesznek itt, amint Bence utoléri magát, belendül Õ is! Sõt, ha jól hallottam, már Õ is készített néhány kritikát! (Remélem semmi titkosat nem árultam el! 🙂 )

Sajnos az elindulás elõtt volt néhány szkeptikus felhang, akik szerint sosem készül el ez az oldal, mint annyi minden más, ami elsikkadt, és beszéltem róla. Igen, sokszor elõbb jár a pofám, mint kéne, de sajnos az Bika- Iker váltónapon való születésnek sok az árnyoldala… (Például rohadt nagy seggfej tudok lenni, fõleg reggelente!) De szerencsére nem nekik lett igazuk!

Az interjúk is készülgetnek, nem sokára már talán ki is kerül az elsõ! Ha minden igaz, már zajlik az elsõ szavazás is, tehát nyomkodjátok serényen! Ha valamit hiányoltok, vagy szeretnétek látni az oldalon, hajrá, írjatok nekünk, vagy javasoljátok személyesen! Nos, viszlát nemsokára!

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás