(Zenekritika)

Aki jártas a magyar punk-rockban, az valószínűleg ismeri Jepyt, a Flegma énekesét. A Mesterséges Érzelemmel már végigturnézta az országot párszor, aztán egy ideig a Rózsaszín Pittbull élén is Ő szerepelt, a Rejsz Rojsz lemezen hallani is a kooperáció eredményét. Kassai visszatérése után Jepy nem tétlenkedett, szinte azonnal összehozta a Flegmát, és egy év után meg is érkezett az első nagylemez.

Ric$ - 2017-04-10

(Zenekritika)

A dunaújvárosi Jolly Jackers egyike hazánk irish folk/punk zenekarainak, amikből az utóbbi években egyre több van idehaza is. Az előző, Sobriety című EP-jükről nálunk is olvashattál, akkor egyfajta reménységnek tituláltam a csapatot, és azt is elárulom, hogy ezt utólag is így gondolom, hiszen azt a lemezt azóta is elő-előkapom néha és megdöngetem idehaza és útközben is. Az új lemezt éppen ezért eléggé vártam, főleg, hogy az új szólógitáros miatt még többet vártam a cucctól, mint eleve tettem volna.

Ric$ - 2017-04-06

(Zenekritika)

2014-ben, amikor a Manslaughter megjelent, csak remélni tudtam, hogy lesz még folytatás, és nem kell rá sokat várni. Mivel a kritikák és a reakciók világszerte jók voltak a lemezre, megjegyzem: én sem hallom rosszabbnak ma, mint akkor, Ice-T azt mondta tavaly, jön a még keményebb, még brutálisabb, még pusztítóbb lemez, a Bloodlust. Bár azt is mondta, hogy hatvan évesen már nem akar a színpadon ugrálni és azt kiabálni, hogy Evil Dick... Mindegy, a lényeg az, hogy most itt az új lemez, ami ugyan csúszott cirka fél évet, de semmi másban nem túlzott a banda.

Ric$ - 2017-03-31

(Zenekritika)

Ha adnék címet a kritikáknak, akkor most valószínűleg a Kapcsolatom az Ørdøg-gel című eszmefuttatást olvasnátok éppen. Adva vagyon egy zenekar, akiket (most már) nagyon kedvelek. De nem volt ez mindig így...

Ric$ - 2017-02-09

(Zenekritika)

Bármennyire igyekszik az ember képben lenni a hazai undergorund zenekarokkal, lehetetlen szerintem ezt a mértékű dömpinget naprakészen követni. Sokan kérdezték, hogy mi értelme van meghallgatni szinte mindent, amit az ember orra alá tolnak? A kérdés jogosnak tűnhet, de ha nem így tennék, akkor most erről az EP-ről is lemaradtam volna, pedig elég kellemes hallgatnivaló.

Ric$ - 2017-01-26

[36 - 40]