(Zenekritika)


A székesfehérvári End Of Paradise-t eddig csak futólag ismertem, nem ápoltunk szoros barátságot egymással, viszont amikor a Kiválasztott megjelent, annyiszor jött velem szemben a lemez, hogy gondoltam teszek vele egy próbát.

Ric$ - 2018-01-10

(Zenekritika)

A tavaly megjelent, és nagyon jól sikerült Haza és Hűség album után ezúttal egy koncertlemezzel jelentkeznek Mentes Norbiék. A lengyel rádióban rögzített felvétel megjelentetése első blikkre elég meredek ötletnek tűnt, ám mivel a Hungarica sosem adott ki előtte koncertalbumot, csak DVD-t, valóban itt volt már az ideje egy ilyen kiadványnak.

Ric$ - 2017-12-20

(Zenekritika)

Ha nem tévedek, illetve nem számolom a két PunkPopSuperStar lemezt, akkor ez már bizony a 14. sorlemeze a jövőre 25. jubileumi évébe lépő Alvin és a Mókusoknak. Mivel tavasszal egy váratlan tagcsere is volt a csapatban, ám zökkenőmentesen ment tovább a csapat, ráadásul az őszre tervezett lemez sem csúszott, kíváncsi voltam, mit is rejt az új CD.

Ric$ - 2017-11-10

(Zenekritika)

Volt egyszer egy VL45 nevű zenekar, akiket én nagyon szerettem. Két éve, a Dog Eat Dog előtt baszott jó built nyomtak, majd eltűntek a szemeim elől, hogy tavasszal új névvel, némileg új muzsikával lepjenek meg, nem is kicsit. A névváltásról, lemezről, koncertekről, finnekről, tervekről és a cappuccino-ról beszélgettem egy kicsit az énekessel, Dáviddal.

Ric$ - 2017-10-26

(Zenekritika)

Három évvel a mára már platinalemezzé lett A folyamat zajlik után megérkezett Halász Feriék legújabb lemeze, ami az első a sampleres/billentyűs Soda távozása után. Mivel ebben a 3 évben rengeteg dolog történt a csapattal, kíváncsi voltam, mit hoznak ki az új dalcsokorból.

Ric$ - 2017-10-20

[21 - 25]