(Zenekritika)

Wind of Change, Rock You Like A Hurricane, és ha megerõltetném magam, biztosan tudnék még mondani néhány címet, amirõl mindenkinek beugrana, hogy kirõl is beszélünk! Naná, hogy a Scorpionsról!
Ám ez esetben az elõbb említett dalcímek nem sokat nyomnak a latban! Itt egy teljesen más zenei és szövegvilágú zenekarral találjuk szemben magunkat. Elég csak a nyitó Hour I-t megfülelni, és máris rájöhet az ember, mirõl hadoválok itt össze! :)

Ric$ - 2010-05-01

(Zenekritika)

A Hammer hangpróbán már volt szerencsém belehallgatni az új 'csapda lemezbe, és sajnos még az én szõrszálhasogató mivoltomnak is be kellett látni, hogy a lemezre akkor adott 10 pont teljesen megállja a helyét a sokadik hallgatás után is... :)

Ric$ - 2010-05-01

(Zenekritika)

Mindent lehet mondani erre a korongra, csak azt nem, hogy aktuális. Megismerkedésem a zenekarral is elég kalandos, viszont mindenképpen említésre méltó. Volt egy magyar portál, aminek nem szeretném itt leírni a nevét, mert azóta sajnos már megszûnt. Ezen a portálon javarészt olyan zenekarok albumait lehetett letölteni, amelyek már nem léteztek, illetve régen nem volt kapható a lemezük.

Ric$ - 2010-05-01

(Zenekritika)

Ismét egy kis múltba révedés, illetve ismét egy számomra klasszikus darab, amit anno nagy félelemmel vettem a kezembe. Ugyebár Vanilla Ice barátunkról szerintem mindenkinek az Ice Ice Baby címû "klasszikus" ugrik be, illetve az egyik vezetõ Ice Tea egyik régebbi reklámja, mikor egy hûvös lehelettõl a zsaru odafagy a forró aszfaltra. Legalábbis nekem eddig terjedtek a hozzá kapcsolódó ismereteim.

Ric$ - 2010-05-01

(Zenekritika)

Ilyenkor kicsit nehéz helyzetben van az ember. Ha egy zenekar a "visszatérõ" lemezének rögzítése közben elveszít két tagot is, akkor ott felmerül a kérdés: Nem kéne abbahagyni? Fõleg, hogy ez a zenekar már több mint negyven éve van a pályán.

Ric$ - 2010-03-28

[226 - 230]