(Zenekritika)

Mikor egy banda olyan debüt albumot ad ki, mint a Holtidõék, akkor a második korong megírásakor elég komoly nyomás nehezedhet rájuk. Az elsõ ugyanis közel hibátlan volt. Jó hosszú idõ, majdnem 3 év kellett, hogy elõrukkoljnak a folytatással. Viszont megérte rá várni, ez kétségtelen.

Ric$ - 2011-09-25

(Zenekritika)

Vártam ezt a lemezt, mint a messiást. Nincs kertelés, az elõzõ Kamion anyagról el lehet olvasni a véleményem! :) A South Side Respect MixTape Song, illetve az egyéb Kamion dalok és featek kellõen fokozták a kíváncsiságom idõközben. Nem is kellett csalódnom, mikor meghallgattam a végeredményt!

Ric$ - 2011-09-22

(Zenekritika)

Az elsõ Partyzan lemez anno hatalmasat ütött nálam, hiszen azt a fajta Cult-os, tökös muzsikát idehaza kevesen mûvelték ilyen jól, mint Õk. Aztán eltelt majdnem négy év, és csak egy nóta látott napvilágot tõlük idõközben. Féltem kicsit, mi lesz velük. Aztán láttam, hogy jön a második lemez májusban. No, ennél szebb "szülinapi ajándékot" ki sem találhattak volna nekem Szizsóék! :)

Ric$ - 2011-09-18

(Zenekritika)

Mikor a Sex Action beadta a kulcsot 1994 elején, pár banda az Õ sikerük farvizén óhajtott révbe érni. Volt, akiknek sikerült, volt, akiknek nem. És olyan is volt, akikek félig.
A Wild Side leginkább az utolsó kategóriába sorolható, hiszen megjelent egy ma már kultikusnak mondható lemezük, ám utána eltûntek a színrõl.

Ric$ - 2011-09-12

(Zenekritika)

Mikor hallottam, hogy az ex-Cross Borns gitáros Szrogh Atesz új bandát csinált, igencsak megörültem, hiszen a CB az egyik kedvenc hazai bandám volt. Mikor azonban láttam, hogy a DD amolyan mocsokos rockban utazik, kicsit tartottam ettõl a lemeztõl. Mint késõbb kiderült, alaptalanul.

Ez ugyanis nem a Sex Action-féle vonulat, hanem inkább kicsit a Motörhead és a korai CHC keverékeként írnám le, bár eléggé felesleges bármit is ráerõltetni. Adott egy karcos ének, (kicsit akkor is Molicsra hajaz a Cool Head fénykorából, vagy csak nekem tûnik úgy?), hozzá nem kicsit metalos zene, zajos, mocskos hangzás, néhol picit átgondolatlannak tûnõ szövegek, és máris egy fasza bemutatkozást tartunk a kezünkben, azaz az mp3 lejátszónkon, hiszen az anyag ingyenesen letölthetõ a banda oldaláról.
A borító egyszerû, de egyáltalán nem rossz. Mondjuk, nem tartom a leg megfelelõbb választásnak, mert szerintem nem igazán illik ehhez a zenéhez. De ez csak egy kis kukacoskodás. A hangzáson lehetett volna még picit javítani, de nem zavaró, sõt, némelyik dalnak jól is áll ez zajos feeling.

Ric$ - 2011-09-03

[201 - 205]