(Zenekritika)


Egy szép napon az internetet böngészve akadtam rá erre a napszemcsis rasztababa figurára. Nem tudtam, hirtelen hogyan értelmezzem. Rákerestem a bandára, és amikor azt írták, hogy a stílusuk behatárolhatatlan akkor lettem rájuk igazán kíváncsi. Ráadásul bosnyákok is, ami méginkább fokozta a kíváncsiságom. Remélem a Tiéteket is! ;)

Ric$ - 2012-05-31

(Zenekritika)


A Hellectrocutersnél már kidsírtam magam, hogy elmaradoztak eddig idén a jó lemezek. A hangsúly az eddigen van! A Wig Wam elõzõ lemeze, a Non Stop Rock and Roll nálam teli találat volt két éve, még annak ellenére is, hogy nem volt túl egyedi. Sõt, talán kicsit túl sokat akartak, hiszen sok volt a kontraszt. Egy ilyen, egy olyan. Ám itt már jóval homogénebb a kép, egységesebb a lemez. De még milyen lemez...

Ric$ - 2012-05-30

(Zenekritika)


Nos, ez volt az a lemez, ami konkrétan elõször arcon rúgott idén. Eddig elmaradtak az igazán jó megjelenések, aztán megláttam ezt a borítót. Zseniális a banda neve is. Aki ezt lemagyarítja, annak gratulálok! De térjünk át a zenére! :)

Ric$ - 2012-05-29

(Zenekritika)

A veszprémi/várpalotai, kétszeres Fonogram-díjra jelölt (egyszer alternatív, egyszer pop-rock) zenekar mindenképpen figyelemre méltó a hazai felhozatalban. Pontosan nem is tudnám/merném besúvasztani õket egyik mûfajba sem, de azt gondolom, ez nem is olyan nagy probléma. A banda a kilencvenes évek közepén jött, látott, és el is tûnt, majd 2005-ben tûnt fel újra, ahonnan is indul sikertörténete.

Dávid - 2012-05-02

(Zenekritika)

Igazából nincs címe a "virtuális arckönyvbe" vésett korongnak, ezért kereszteltem nemes egyszerûséggel Promora ezt a három dalt. Olyan formáció ez, amibe minden "rákenrollernek" azonnal bele kell szeretnie. Kipróbált, sokat megélt arcok gyûjtõhelye, ráadásul valami iszonyat dög sugárzik a dalaikból. Nem hiszed? Mindjárt meggyõzlek! ;)

Ric$ - 2012-04-29

[171 - 175]