(Zenekritika)

Ric$ - 2012-07-26

(Zenekritika)


A legjobb magyar dallamos hard rock zenekar elérte 30. életévét. Azért ez nem kis szó, pláne a jelen körülmények között. Oké, hogy voltak inaktív évek, de azért a 3 dekád nagyobbik részét aktívan élte meg a csapat. A jelenlegi felállás méregerős, és már két zseniális nagylemezt is kaptunk tőlük. Aki nem tudott jelen lenni a koncerten, mint ahogy én sem, annak remek lenyomat e dupla korong.

Ric$ - 2012-07-15

(Zenekritika)


Kedvenc texasi fenegyerekeink idén végre új albummal rukkolnak elő! :) Már éppen ideje volt, ugyanis a legutóbbi korong, a Mescalero már jó 9 éves. Jövőre 40 éves a banda, még belegondolni is sok! :) Valahol értem, hogy ezek a veteránok már kicsit lassan dolgoznak, ám ha a teljes korong ilyen lesz, mint ez az EP, akkor megéri rá várni.

Ric$ - 2012-07-15

(Zenekritika)

Szabi olyan elõadó, akinek a számai már azóta itt-ott a fejemben motoszkálna, amióta elkezdtem ténylegesen zenét hallgatni. Ha még õszintébb szeretnék lenni, õ volt a legelsõ elõadó, akit ténylegesen hallgattam (ezt úgy kéne érteni, hogy addig nem figyeltem semmilyen elõadóra, akit rádióban vagy egyéb helyen hallottam). Tehát ez a sztori sem ma kezdõdik, hiszen a ’99-es „Félre az útból” címû albumot még kazettán hallgattuk.

Dávid - 2012-06-03

(Zenekritika)


Valamiért nem szerettem régen a drum 'n bass muzsikát. Valamiért ez megváltozott, mikor ráleltem a Pendulumra. És itt most biztosan felszisszennek az orthodox dnb fanok, hogy ez nem "vegytiszta" dnb! Valóban nem. Sõt, számomra ez már inkább rock/metal produktum, elektronikával fûszerezve. Ám lehet, hogy pont ez a tény volt az, ami miatt megszerettem õket, és a stílust is. De aposztrofálja ezt helyettem a zene!

Ric$ - 2012-06-03

[166 - 170]