(Zenekritika)

Méhn Zoli gitárossal már évek óta beszélgettünk egy interjúról, meg koncertbeszámolóról, de a legnagyobb igyekezetem ellenére sem jött össze sosem. Valami mindig közbeszólt. Munka, betegség, valami szarság... :)
De most semmi sem állíthatott meg!!! Irány volt a koncertre!!! :)

Ric$ - 2013-01-04

(Zenekritika)

Először is bocsánatkéréssel kell kezdenem a cikket, ugyanis a nyitó Válasz Nélkül-t sajnos lekéstem. Anda Ricsi énekes megjegyezte, hogy nem vesztettem semmit, ugyanis beteg, ami a teljesítményre is kihatott. De a Rock-Stone és az Auróra programját már egészben élvezhettem! :)

Ric$ - 2013-01-04

(Zenekritika)

Mikor nemrég Bozsó megkeresett, hogy a R&G és a Sportalsó kooperálhatnánk egymással, nagyon örültem az ötletnek. Szimpatikus a hely, a törzsközönség, meg a hozzáállásuk is. A Depi tavalyi lemeze nagyon tetszett, ezért szerettem volna lemenni a koncertjükre, Alvinékat is régen láttam már, a Niksonékkal régóta tervben volt az interjú, koncertbeszámoló, ezért most hármat egy csapásra gondoltam, és Dáviddal lementünk a Sportcsarnokba.

Ric$ - 2012-10-22

(Zenekritika)

Ric$ - 2012-10-21

(Zenekritika)


Valamiért sosem voltam nagy KISS fan... A Detroit Rock City című filmet persze többször láttam (az Edward Furlongosat!), de nem lettem rajongó tőle... Meg annyiban kimerült az ismeretség, hogy meghallgattam sok lemezüket, volt, ami nem is volt rossz, mint a legutóbbi Sonic Boom, de nekem valami hiányzott belőlük... Egészen mostanáig!

Ric$ - 2012-10-14

[156 - 160]