(Zenekritika)


Last minute koncert ide vagy oda, ezt a bulit úgy vártam, mint a messiást! A 2011-es Heidenfestes buli kurva jó volt, de akkor a rövid koncert miatt ki kellett hagyniuk pár dalt a programból, amit reméltem, most nem fognak, lévén Ők lesznek a főzenekar. A jegyár is roppant baráti volt, ugyanis a 3490ft szerintem teljesen korrekt, akárcsak a helyszíni 3990ft. A Hammer Concerts akciója, miszerint visszanyerheted a jegyed árát, illetve a Sabaton koncertes jeggyel bevihet valaki, akinek Alestorm jegye van, az több, mint korrekt volt. Példaértékű! Nem volt tehát más hátra, mint vitorlát bonts, és előőőőőre!!!!!!!

Ric$ - 2013-03-29

(Zenekritika)


A komlói kutyák új dalcsokra igencsak sokat csúszott, melynek okait a hamarosan napvilágra kerülő interjúban megtudhatjátok! Ezúttal én is kicsit többet hallgattam, érleltem magamban a lemezt, mint az előző kettőt. Az biztos, hogy ha már félig-meddig én is a címbe kerültem, muszáj volt írjak a cuccról! :)

Ric$ - 2013-01-13

(Zenekritika)


Kevés lemezt vártam annyira a tavalyi évben, mint a Perfect Symmetry harmadik nagylemezét. Az előző korong tetszett, bár bevallom, nem hallgattam rongyosra. Mikor Kovács Attila énekes figyelmembe ajánlotta, hogy Ő áll a PS mikrofonja mögött, még inkább várni kezdtem a lemezt. A beharangozó EP remekül sikerült, éppen ezért voltam felcsigázva, vajon egy lemeznyi hosszban képes-e magával vinni a banda muzsikája.

Ric$ - 2013-01-06

(Zenekritika)

A Másnaposok Bulija egy közel húsz éves hagyomány, amin én is már tíz éve tiszteletemet teszem. Soha, semmi pénzért nem hagynám ki. A társaság, a buli mindig remek. Egy alkalommal volt mindössze, hogy hamar leléptem, de erről írtam már korábban. Az ideit is nagyon vártam, hiszen mindig remek évindító! :)

Ric$ - 2013-01-04

[151 - 155]