(Zenekritika)


Nagy várakozás előzte meg az új lemezt, ezt kár is lenne letagadni. Rengeteg dolog suhant át az agyamon, mielőtt hallgatni kezdtem a korongot. Félretettem az utóbbi időkben egyre inkább előtérbe kerülő támadásokat, keveréseket és az összes baromságot, és csak egy dologra hagyatkoztam: a zenére!

Ric$ - 2013-11-06

(Zenekritika)


A kritikusnak kuss, legalábbis a Hal! új lemezének címadó dalában ezt mondta Senior Hal, de én csak azért sem kussolok, hiszen roppantul érdekelt, hogy a remekül sikerült Sav! után megbüdösödött-e a Hal!... :)

Ric$ - 2013-10-02

(Zenekritika)

A kedvenc magyar zenekarom. Ennél fogva az előítéletem és az elvárásom is nagyobb. Élőben tudtam, hogy működőképes az új felállás, de vajon lemezen is? Nos, mikor tegnap kibontottam a csomagot, akkor egyértelművé vált a válasz...

Ric$ - 2013-06-11

(Zenekritika)


Új zenekar, debüt anyag, nehéz dolga van az újságírónak. Különösen nekem, hiszen a Trick zenekar frontembere, szócsöve, énekes-gitárosa, Győri Atilla nem csak kedves cimborám, barátom, hanem Ő szokott titeket magvas gondolatokkal, humorral ellátni az oldalon, Atilla néven. Tehát triplán vagyok most nehéz helyzetben. :)

Ric$ - 2013-05-17

[146 - 150]