(Zenekritika)

Mikor kijött a Powertrip bemutatkozó EP-je, nem igazán tudtam, hogy mire is számítsak vele kapcsolatban, mert mindösszesen Máté Évit és munkásságát ismerem a négyesfogatból, Ő pedig már elég sok különböző muzsikát varázsolt elő gitárjából. A sludge/dirty metal, southern rock cimkre mostanában rengeteg zenekarnál előkerül idehaza, és világszerte, ám ez a zene könnyen lehet lelketlen, üres, de akár baromi feelinges és azonnali szerelem is.

Ric$ - 2014-06-29

(Zenekritika)

Az előző Parazol lemez, illetve az MR2 Akusztikos felvételük, meg pár koncert alapján értettem, hogy kerülnek Ők az Arénába a Deep Purple elé. Reméltem, hogy ezt a szintet az új lemezen is tudják majd tartani.

Ric$ - 2014-06-25

(Zenekritika)

Ric$ - 2014-06-22

(Zenekritika)

Az egykori Mafia és Los Vegas romjain létrejött Vegas Mafia bemutatkozó EP-je nem váratott magára túl sokat. Fél évvel a megalakulás után már hallgathatjuk is a debütáló kislemezt. Akinek esetleg a fenti két zenekarnév nem mondana semmit, akkor itt gyorsan eltudnám a kötelezőt: a Mafia egy Sidihez köthető projekt volt, így talán beugrik pár arcnak, a Los Vegas pedig a Kowalsky meg a Vega hangszereseiből és a Mafia másik gitárosából, DonLevito-ból álló banda volt. A kapcsolódási pont ezúttal is Levi, a zene pedig...

Ric$ - 2014-04-28

(Zenekritika)

Bárhonnan nézzük, az utolsó LB27 sorlemez óta eltelt 7 év. A Babylon Cirkusz minden szempontból hibátlan album lett, az a bizonyos léc nagyon magasra került vele, ezért akkor azt hittem, annál jobb lemezt a banda talán sosem fog készíteni. Időközben több tagcserén is átesett a formáció, és a kvázi életjelként kiadott 3 dalos EP, a We Are One 2012-ben megmutatta, hogy van még puskapor a zenekarban. Tavaly végre hosszú idő után élőben is sikerült elcsípnem őket Esztergomban, és az a koncert elég komolyan felfokozta a várakozásaimat egy esetleges új korong után.

Ric$ - 2014-04-28

[136 - 140]