(Zenekritika)

Az egészen korai idők óta rajta tartom a szemem a The Scarleten, és bevallom vártam nagyon az EP-t, kíváncsi voltam, vajon hogy sikerül. Amikor utoljára láttam őket élőben, akkor konstatáltam, hogy az élő teljesítmény rengeteget fejlődött, ezért is voltam kíváncsi, vajon mennyire lesz tetten érhető ez a fejlődés a dalokon is.

Ric$ - 2015-02-23

(Zenekritika)

El kell fogadni, hogy Bálvány Úr nem ad ki túl gyakran új stúdiólemezt. Egészen pontosan az elmúlt 20 évben három (plusz egy) lemezzel örvendeztette meg rajongóit, melyből a Cyberpunk, hiába ért el mára kultikus státuszt, jókorát bukott. A 2005-ös Devils Playground viszont minden rajongó szemében, és fülében remekül sikerült. (Sőt, én a 2006-os Happy Holydays című karácsonyi lemezét is imádom.) 

Ric$ - 2015-02-22

(Zenekritika)

Amikor megkaptam eme nemes feladatot, miszerint az SOIA lemez recenzióát is én aposztrofálhatom Nektek, (Ez a lemezkritika korábban megjelent a HammerWorld magazinban is.) nagyon örültem a jó sorsomnak. Egy éven belül harmadik alkalommal landolt nálam hardcore világklasszis lemez (Pro-Pain és Madball után ugyebár), az előző kettőt tekintve pedig baromi magasan volt a léc. Még akkor is, ha felesleges ezeket összehasonlítanunk. Az előző Sick Of lemezt nem mondanám, hogy rojtosra hallgattam, de arra emlékszem, hogy tetszett. A beszédes című The Last Act Of Defiance azért birizgálta a fantáziámat.

Ric$ - 2015-02-20

(Zenekritika)

A jópofa névvel ellátott trió nem egy friss csapat, így ha eddig nem hallottál még róluk, akkor most gyorsan írj be egy fekete pontot magadnak. Róluk két dolgot kell tudni: Zenélnek és nem bonyolítják túl. Az előző anyaguk is kellőképpen jó cucc volt, így gondoltam erre is ráfülelek.

Ric$ - 2015-02-19

(Zenekritika)

Bármennyire hihetetlen, 7 hosszú és kemény év telt el azóta, hogy a székesfehérvári székhelyű trió kiadta második nagylemezét, az ...and Joystix for All!-t. Szerintem Ők sem gondolták akkor, hogy ennyi idő el fog telni a harmadik lemezig. Persze közben megjelent két két EP, és a tavalyi évben is jelentkeztek friss dalokkal, amik a Punchline előfutárai voltak, 7 év mégis hosszú idő. (Főleg, hogy volt közben egy szünet is, ami szerencsére nem nyúlt túl hosszúra.) A 10. jubileumi évre aztán összekapta magát a trió, és elkészült a várva várt harmadik korong is.

Ric$ - 2015-02-18

[111 - 115]