(Zenekritika)

Kicsit bajban voltam, mikor tavasszal a Sportalsóban láthattam Hangácsi Mártont, a Péterfy Bori & the Love Band kvázi előzenekaraként. Ismertem a nevét, hallottam egy-két dalát, de azon túl, hogy egyfajta érdekes átmenetnek tűnt a zenei világa Ed Sheeran és Dub FX között (tudom, ez vérlázítóan leegyszerűsítő, bocsánat), nem nagyon tüzelt fel a találkozás lehetősége. Viszont ha már ott voltam, megnéztem, a 30-at pedig már kifejezetten vártam.

Ric$ - 2019-11-05

(Zenekritika)

Az a szerencse ért, hogy megjelenés előtt hallhattam a Redneck Roadkill legújabb lemezét. A valamikor az év tavaszán, nyár elején érkező lemez egyik legfőbb érdekessége, hogy klasszikus, amerikai country muzsikát tartalmaz, européer ízek nélkül. Mivel a csapat első lemezét nagyon sokat hallgattam anno, felfokozott várakozással ugrottam neki a második korongnak.

Ric$ - 2019-05-08

(Zenekritika)

A szeghalmi Mudfield számomra egy elég komoly meglepetés volt, amikor először hallottam a srácokat. Volt bennük stenk, lendület, és némi egyéniség is, pedig az csak egy olyan klubbuli volt, ahol nem is tudtam rájuk ténylegesen figyelni. Amikor elkezdték csepegtetni a dalokat a lemezről, akkor lettem igazán kíváncsi.

Ric$ - 2019-04-26

(Zenekritika)

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy első ránézésre máris befutó volt nálam ez a lemez. Az ilyen-olyan project nevű zenekarok és a címükben is rock & roll lemezek általában olyan zenét rejtenek, ami nem nekem szól. Azonban a csapat énekese, Kozák Peti olyan lelkesedéssel mesélt nekem a dalokról, hogy meghozta a kedvem a koronghoz.

Ric$ - 2019-04-17

(Zenekritika)


Meglehetősen rendhagyó írás, ha egy CD-t és egy könyvet kvázi egyszerre kritizálnak, vagy mint jelen esetben egy cikkben publikálnak róla. Mivel nekem kicsit összeforrott a kettő, úgy voltam vele, mi lenne ha? Hát ez lett. Az Aréna-bulira készülődés közben újraolvastam a könyvet és meghallgattam (sokszor) a CD-t.

Ric$ - 2018-12-03

[6 - 10]