(Zenekritika)

Az Overcast egy jó kis dirty rock formáció, ami még 99-ben alakult, de ezt a zenei stílust csak 2010-ben kezdték el művelni. A cikk tárgya az első nagylemezük, ami már elég régóta dédelgetett álom volt a csapat részéről, most végre megvalósult. Kicsit vékony jég a szememben a mocskos rock magyar szövegekkel, mert hát ez pontosan az a műfaj, ami angolul üt igazán. Ezért (is) voltam kíváncsi, mit hoztak ki ebből a korongból.

Ric$ - 2015-09-04

(Zenekritika)

Valami oknál fogva engem sosem kapott el az Olcsó Macsó láz. Nem tudom, hol siklott ki nálam a történet, csak azt tudom, hogy amikor mindenki verte a nyálát a jó nekem című dalukra nekem akkor is gondjaim voltak a csapattal. Viszont úgy voltam vele, hogy nekem megér 990 Ft-ot, hogy meghallgassam, ahogy hazánk kubai lázadói pankot játszanak

Ric$ - 2015-09-03

(Zenekritika)

Érdekes dolog Magyarországon egy Pop Evil lemezről írni ismertetőt. Míg a banda a tengerentúlon egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, amit az Up minden bizonnyal csak növelni fog, addig idehaza jószerivel csak egy kisebb klubot tudnának megtölteni, azt is csak talán. Jómagam is 2011-ben ástam bele magam jobban a csapat dolgaiba, amikor észrevettem az aktuális lemezük közreműködői között Mick Mars-ot. Az a lemez egy korrekt album volt, de semmi eget verőt nem tartalmazott, ellenben a 2013-as folytatással. Az Onyx lemez már egy kiforrott, egységes csapatot mutatott, korrekt dalokkal, slágerekkel, minimális üresjárattal.

Ric$ - 2015-09-02

(Zenekritika)

Ahhoz képest, hogy az All Night Long és a Confessions között eltelt három év, most igencsak felpörgött a tempó, hiszen két évvel az előző nagylemez után már itt is az új, ráadásul a két korong között megjelent egy hat dalos EP is. A Confessions eléggé negatív, már-már depresszív hangvétele ellenére egy korrektül sikerült Buckcherry lemez volt, mint az újraindulás óta elkövetett bármelyik lemezük. Az első két, kifejezetten jó lemez után pihenőre küldött banda, majd az énekes Josh Todd finoman szólva is felejthető szólólemeze után koránt sem voltam anno biztos benne, hogy kell erőltetni a Buck Cherry travi után elnevezett csapatot. Végül valahogy minden lemezt sikerült megszeretnem, a tavalyi Fuck EP meg abszolút telitalálat volt nálam.

Ric$ - 2015-08-26

(Zenekritika)

Kétségkívül a Meliora volt számomra a 2015-ös év egyik leginkább várt lemeze. Bármennyire csalódott sok ember az Imfestissumam dalközpontúbb, már-már poposabb megközelítésében, nekem pont ez a korong tette fel a pontot íz i-re. Az Opus Eponymus egy közel hibátlan debüt volt, de nekem a második korongtól lett kellően árnyalt az összkép. A Meliora elkészítéséhez csatlakozott Klas Åhlund csúcsproducer, hogy Kajla Mónika (Kyle Minoque) és Britney Spears után a srácoknak is rittyentsen valami jót.

Ric$ - 2015-08-25

[91 - 95]