(Zenekritika)

Egy kicsit nem figyel az ember, és már meg is jelent az új, sorban már az ötödik Hellyeah lemez. Vinnie Paul-ék úgy néz ki stabilan tartják a két évente egy lemez szokást, azaz már éppen menetrendszerű volt a Blood For Blood folytatása. Anno valahogy sikerült azt a lemezt is egy ponttal jobbra hallgassam, mint amit érdemelt volna, éppen ezért minden igyekezetemmel azon voltam, hogy ez most ne forduljon elő. Annyira nem volt nehéz dolgom.

Ric$ - 2016-08-05

(Zenekritika)

A Rumproof fura egy banda. Az anno Alestorm és Paddy feldolgozásokkal kocsmák mélyét járó rumpusztító kalózok nagy fába vágták a fejszéjüket és felvették első saját dalos EP-t. Az Intro-t és hat dalt tartalmazó Black Flag in the Sky azonban felemás összképet mutat, de a végeredmény korántsem rossz.

Ric$ - 2016-08-03

(Zenekritika)

Mivel a Még nem Éden nekem egy kicsit csalódás volt, elgondolkodtam rajta, hogy akarom-e én annyira ezt az új Vega-lemezt? Aztán természetesen a válasz magamban hamar megszületett, hiszen az Évtized lemeze sem lopta be magát a szívembe azóta sem, mégis megvettem azt is. Majd itt eszembe jutott egy kis anekdota, amit meg kell osszak Veletek.

Ric$ - 2016-06-08

(Zenekritika)

A 2012-es, számomra még a kezdeti lelkesedés alábbhagyása után is maxpont közeli Tökéletes szándék lemez után nagyon vártam a folytatást, és kicsit csalódott is voltam, vagyok, hogy erre bizony négy évet kellett várni. Ha minden igaz, akkor ezt az EP-t is egy nagylemez követi az év vége felé, de most mindenek előtt arra voltam kíváncsi, hogy mit mutat ez a három dal.

Ric$ - 2016-05-15

(Zenekritika)

Mintha csak tegnap szólt volna a Trick gitárosa, hogy az egyik közös kedvenc hazai énekesünk, Hamza Gábor (ex-Coffee Shop) új bandában nyomul, ami Godknows névre hallgat. Azóta is vártam, mikor jelenik meg a debütáló EP, és most végre itt van a Growing!

Ric$ - 2016-05-12

[56 - 60]