(Zenekritika)

Valahogy most azt dobta a gép, hogy nem azonnal, a megjelenés környékén mélyedtem el jobban az új Hal!-ban, hanem hagytam érni egy kicsit. Bár most nem konzerv, szóval nem fenyegetett a lejárati idő, azonban csak motoszkált bennem, hogy azért nem hagyhatom kritika nélkül.

Ric$ - 2016-09-29

(Zenekritika)

Gondoltátok volna, hogy az előző PASO, a bátran ki merem jelenteni, hogy zseniálisan sikerült Lovemonster már majdnem négy éves? Úgy elröppent ez az idő, és mivel úgy jött ki ez az időszak, hogy minden évben legalább kétszer sikerült skankingolni, így fel sem tűnt a 4 év. Tavaly elkezdtek szállingózni az új dalok, így a várakozás édes érzése is megvolt, már csak a lemez kellett.

Ric$ - 2016-09-23

(Zenekritika)

A Lordi tipikusan az a banda, akiket sosem tudtam komolyan venni, de valahogy mindig szívesen hallgattam a lemezeiket. A csapat nyolcadik lemeze, a most megjelenő Monstereophonic hozza a tipikus Lordi-s ízeket, vagyis a finnek most is elemükben vannak!

Ric$ - 2016-09-16

(Zenekritika)

Mindig is úgy voltam a Billy Talent-el, hogy tetszett, amit csináltak, különösen Ben hangja miatt, meg a jól eltalált szövegek is ültek, de rajongó sosem lettem. Különösebben az új lemez híre sem csigázott fel, mert úgy voltam vele, tuti itt is lesz egy mindent vivő sláger, mint legutóbb is a Surprise Surprise, és pár nagyon jó dal, és ennyi. Aztán amikor kijött előzetesként a címadó dal, akkor hümmögni kezdtem. Ez lenne az új BT? Lehet, hogy tévedek?

Ric$ - 2016-09-02

(Zenekritika)

Valamikor 2008-ban beszélgettem Gyulával telefonon, szerintem legalább fél órán át csak a De Facto volt a téma, pedig akkor éppen teljesen más miatt hívtam fel. (Még ment a DVD kiadója.) Nem bírtam ki, hogy ne meséljem, mennyire megfogott a Karizma lemez. Ő meg cserébe elmesélte, hogy bizony hamarosan vége a zenekarnak. Nem tudom, hogy a pontos okai mik voltak, mert annyira elkeseredtem ettől, hogy ha vallatnának sem tudnám felidézni azokat. Utána jó ideig nem beszéltünk egymással, csak figyeltem Őt a tehetségkutatókban, az új kiadóját, az általa kiadott könyveket, stb. Amikor bő két éve újra beszéltünk mondta, hogy De Facto talán lesz újra valamikor. TALÁN. Aztán szépen lassan megjött az elhatározás, és újraindult a banda. Nem voltam benne biztos, hogy 2016 alkalmasabb időpont a zenekar számára, mint 2007 volt, abban viszont igen, hogy amivel előrukkolnak, az jó lesz. Vagy inkább reménykedtem csak?

Ric$ - 2016-09-01

[51 - 55]