(Blood and Chocolate)
(2007)
Rendezte: Katja Von Garnier
Fõbb szereplõk: Agnes Bruckner, Oliver Martinez, Hugh Dancy, Dobó Kata

Nos, jelen írás tárgyáról még sosem hallottam, amíg a MM-ben a kezembe nem vette a 199 ftos kosárból.
Ezt vehettem volna baljós elõjelnek, ám bíztam a kiadóban. (Intersonic) Eddig még nem találkoztam tõlük nagyon rossz filmmel, és ez most is igaz.

Történet: Vivan egy átlagos tini, egy kis különbséggel. Éjszakánként vérszomjas emberfarkassá változik. Ám egy napon az Õ életében is felbukkan a szerelem, és ezzel sok minden megváltozik.
Bármennyire is komikusnak hat a sztori, egyáltalán nem az. Sõt! Néhol kifejezetten ötletesen vannak megmagyarázva bizonyos dolgok, és Bukarest ezúttal valóban Bukarest.
A színészek elég jól teljesítenek, a trükkök és rendezés is kellemes. Pont, mint az egész film. Remek szórakozás, semmi több. Viszont nem is akar több lenni ennél. A farkassá változásokat külön kiemelném, hiszen elég egyedi módon oldották meg, ami igen ritka manapság. A borítón ott virít, hogy a Grimm írójától, és az Underworld producereitõl, és ami máskor csak felesleges sallang, az itt valóban érezhetõ egészséges módon. Bátran ajánlom a filmet mindenkinek, akit érdekel a farkasos téma! Az Intersonic pedig egy hatalmas piros pontot írhat be magának, amiért bevállalták a magyar kiadást, ráadásul Pazar szinkronnal ajándékoztak minket, ami ilyen kis kiadóknál igencsak ritka!

Még ilyet! 

10/9 (Pedig nem tökéletes, de ígéretes próbálkozás!)

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás