Elsõsorban szeretnék minden kedves olvasónak sikerekben, boldogságban, örömökben, anyagi forrásokban, nevetésben és sok minden más (jó) dologban gazdag boldog új évet kívánni.

Igen, elég sablonszöveg, amit az ember újévkor többször hall, mint azt, hogy „Szia” vagy, hogy „Szeretlek”. Nem gáz, egyszer egy évben…belefér.

Ami viszont fontos! Remélem sokan levonták a konzekvenciát: a tegnapi néhány órás leállásunk eredménye képen az oldal megújult néhány igen fontos, és néhány kevésbé fontos dologban is. (Kell ez is, az is, na meg pár helyesírási hiba is elfér)

Egy jó tanács azonban soha nem árt az oldal használata elõtt. Legyen olyan kedves minden olvasónk, és törölje a gyorsítótárat a böngészõjébõl, ugyanis a ravaszdi róka (akit felgyújtottak), egyébiránt a karikává Google által összegyûrt Windows-jeles alkalmazás, vagy említhetném még az éneklõs programot (vagy ha valaki Internet Explorert használ, bár az gyorsan szerezzen be valami jobbat) mind-mind olyan tulajdonsággal bír, hogy az oldalak betöltésének gyorsítása érdekében ezt-azt elment a számítógépünkre saját magának. Azonban ezek a dolgok frissülnek, és ha mi nem töröljük a gyorsítótárunkat, akkor nem fogjuk látni az újdonságokat. (Jellemzõ példája ennek, hogy sokan nem látták, vagy még mindig nem látják azt a sárga színt, amivel az én cikkeim címei vannak ellátva. Ha valaki ilyen hibát észlel, akkor azonnal töröljön, mert ez így para.)

És hogy valami segítséget is nyújtsak az ügyben:
1. A felgyújtott róka (Firefox)
>> Beállítások (újabban a bal felsõ sarokban található narancs színû Firefox gomb alatt) >> Felsõ sorban fogaskerék képpel ellátott „Haladó” fül >> Második sorban a „Hálózat” lehetõség >> Majd a kapcsolat nélküli tár alatt található a Firefox jelenlegi gyorsítótárának mérete, jobbra mellette: „Törlés most”. Erre a gombra kéne nyomni, aztán újraindítani a böngészõt.

2.A karikává összegyûrt Windows-jel (Google Chrome)
>> Jobb felsõ sarok alatt a csavarkulcs >> Beállítások >> Bal oldalt a „Motorháztetõ alatt” rész >> „Böngészési adatok törlése” gomb >> Itt csak a „Gyorsítótár ürítése” opciót kell bepipálva hagynunk, majd ismét „Böngészési adatok törlése”, böngészõ újraindítása, és kész is volnánk.

A többi böngészõt illetõen nem tudok segítséget nyújtani, sem éneklõs programot (Operát) sem Internet Explorert nem tartok a számítógépen, de még Safarit sem. Ha valaki a fent említett böngészõk közül használja valamelyiket, szívesen fogadnánk tõle a leírást, ott hogyan kell elvégezni ezt a kis beavatkozást.

Mindenkinek kellemes olvasást 2012-ben, ezt már könnyíti nektek a cikk keresõ, az új lapozó, és az „összes cikk kilistázása” lehetõség.

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás