Tetováltak Közössége – Interjú Görbe Norbert ötletgazdával


Mikor nemrégiben beszélgettem Putz Martinával és figyelmembe ajánlotta az oldalt, akkor már tudtam, hogy fogunk mi kooperálni egymással. Nálunk is tetovált a szerkesztőség minden tagja, és szívünkön viseljük ezt a témát. Ezért gondoltam arra, meginterjúvolom Norbertet, aki a messzi Angliából válaszolt nekem az ArcKönyv segítségével.

– Mi adta az ötletet, hogy létrehozd az oldalt?

– Igazság szerint az eredeti ötlet nem ilyen „tág” körű lett volna. Mikor megalakultunk szimplán csoportként voltunk fenn a facebookon. Akkor az volt a célom, hogy egy szűkebb kör (ismerősök, barátok) legyen. Megosszunk egymással olyan dolgokat a tetoválás világában, amikről talán másnak nem beszélnénk. Teszem azt nagyon sokan vagyunk úgy vele, hogy sajnos mellékhatásai lehetnek. Speciel nekem is volt ilyen. Aztán egyre többen lettünk, de a hátránya az volt, hogy minden postról értesítést kapnak a tagok és ezt elég sokan szóvátették. Ekkor döntöttem úgy, hogy megcsinálom ezt az oldalt, amiről most konkrétan beszélünk, de úgymond kinyitom a nagyobb közönség felé.

– A névválasztás miértje? 🙂

– Ennek egyszerű az oka. Ilyet nem láttam sehol, ráadásul szerettem volna, hogy egy igazi Közösség legyen. Ahol az emberek felszabadultan beszélgetnek egymással. Ugyanis a közösségnek ez az egyik lényege.

– Mikor létrehoztad a lájkolós oldalt, gondoltad, hogy ennek ekkora keletje lesz?

– Rövid lesz a válasz: Soha! 🙂

– Most, hogy átléptétek a 11.000 lájkot, és egyre több ember osztja meg oldalatokat, hogy látod a jövőt, vannak valamilyen tervek, amivel még népszerűbé tudjátok tenni magatokat?

– Persze terveim vannak. Nagy célt tűztem ki magunk elé. Mivel úgy érzem, Mi vagyunk az egyetlen olyan tetkós oldal itt a facebookon, akik valóban törődnek a lájkolókkal, szeretném ha megérdemelnénk azt, hogy mi is legyünk a legtöbben. Nem kis feladat de jó úton haladunk egy a hátrányunk. Megfogadtam, hogy nem fizetek sem Facebookos reklámért sem pedig okosság-ért….Magam akarom felépíteni.

– A most kihirdetett verseny kinek az ötlete volt? A díj azért nem csekély. Ez is az úgymond törődésből fakad?

– A mostani játék az én agyam szüleménye. Sokat nem kellett rajta gondolkodni hiszen ezzel a fajta játékkal van tele minden tetkós oldal. Tán az előző játékunk egyedibb volt. A díj nem csekély igen ezt az Invictus Tattoo szalon ajánlotta fel melyet ezúton is szeretnénk megköszönni. Igen jól látod a törődés…. Szeretnénk nem csak képekkel, levelekkel, cikkekkel,stb… kedveskedni néha játszani is kell Azt hiszem ez a játék a 10000 lájk elérésénél éppen megfelelő volt.

– Milyen jellegű riportoktra, cikkekre ilyesmi gondolsz? Hogyan szeretnéd ezeket az oldalra helyezni?

– Jelenleg elég sok változás van nálunk admin téren de szeretném ha mindenkinek egy dolga lenne. Riportokat természetesen tetoválókkal szeretnék esetleg szalon tulajdonosokkal. A cikkeknek meg inkább az lenne a lényege ami inkább érdekfeszítő téma. Tapasztalataim alapján ez a tetováltak diszkriminációja sajnos. Még ez ellen is kitalálok valamit! 🙂 Csak jussak haza! 😀

– Bemutatnád az olvasóinknak a szerkesztőséget?

– Nem!!! 😀 😀

Persze. Nélkülük nem tartanánk itt
Ma sajnos megválunk az egyik Adminunktól így rajtam kívül 2-en vannak Jámbor Csaba Ő csatlakozott régebben. Őt itt ismertem meg a Közösségen. Tetszik benne, hogy nálunk Ő a szakma. 93 óta tetovál ő az ehhez kapcsolódó kérdésekben profi. Másik Admin Putz Martina Ő a legújabb gyöngyszemem. Ő Csaba lelkes támogatása mellett került hozzánk. Ő most az oldal lelke enyhén szólva felbolygatta az életet az oldalon a puszta megjelenésével… 🙂

– Akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy Te vagy a Főnök, de ez egy abszolút csapatmunka?

– Abszolút csapatmunka, de ezt a Főnököt inkább hanyagoljuk! 🙂 Nélkülük nem tartanék itt. Az ötletek, háttér dolgok az enyémek Ők meg részt vesznek a végrehajtásban! 🙂 Bár most jut eszembe a mostani játékból kimaradnak Na majd adok én nekik! 😀

– Mik a terveid a közeljövőre?

– A legközelebbi terv a játék problémamentes levezetése. Nem szeretnék benne hibát ha ez sikerül akkor gondolkodom hogyan tovább.

– Üzensz valamit az Olvasóinknak?

– Természetesen. Köszönöm, hogy elolvastátok ezt az interjút és ha úgy érzitek, hogy közénk tartoztok vagy úgy gondoljátok, hogy közelebbről is megismerkednétek velem illetve a kis csapatommal akkor Facebookon megtaláltok Minket! 🙂

www.facebook.com/Tetovaltakkozossege

– Köszönöm az interjút! 🙂

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás