Tankcsapda, Caramel, Ladánybene és Deák Bill a Szent István Napi Zenei Fesztiválon Esztergomban!

Sztárfellépők, remek koncertek és fergeteges hangulat! Ez jellemezte a Szent István Napi Zenei Fesztivált Esztergomban 2015-ben is. Idén továbbra is a jól bevált fellépőkkel és még szórakoztatóbb programokkal vár mindenki a Rugby Club Hotel!

A 2016-os Szent István Napi Zenei Fesztivál összeállításánál a szervezők arra törekedtek, hogy mindenki megtalálja az elvárásainak, szórakozási szokásainak leginkább megfelelő programot és a hagyományok őrzése mellett valami újat, pezsdítőt hozzunk az esztergomi életbe. Méltán népszerű zenekarok, énekesek, előadók széles palettája biztosítja a  szórakozási lehetőséget a kulturális programok mellett a fesztivál alatt. Szent István Napi Zenei Fesztivál alkalmával ellátogat Esztergomba a Fonogram-díjas, kiváló énekes, Caramel augusztus 12-én! Az Ő fellépése után a TheRugó zenekar csinál majd remek házibuli-hangulatot! Másnap, augusztus 13-án, a Fesztiválszigeten évek óta óriási koncertet adó Tankcsapda lép a Rugby Club Hotel szabadtéri nagyszínpadára. Ők az a zenekar, akiknél kétség sem férhet az igazi punk&roll hangulathoz és fergeteges koncertélményhez!
Augusztus 19-én folytatódnak tovább a programok, amikor reggae kedvelőit kényezteti el a Ladánybene27 zenekar, majd augusztus 20-án a Rock&Roller zenekar, a Tunyogi Péter emlékzenekar, Deák Bill Gyula és AZENEkar fog a húrok közé csapni!

Minden program és fellépő: https://fesztivalsziget.hu/programok/szent-istvan-napi-fesztival.html

JEGYEK ELŐVÉTELBEN ELÉRHETŐK KEDVEZMÉNYESEN AKÁR ONLINE, AKÁR SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS ESETÉN IS!
https://fesztivalsziget.hu/jegyek.html

Képek tavalyi rendezvényről itt elérhetők: https://fesztivalsziget.hu/galeria.html

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás